ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ VS FREDERICK UNIVERSITY 3
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ VS FREDERICK UNIVERSITY 3

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας γεγονός που το καθιστά αυτόματα το μεγάλο φαβορί για άλλη μία χρονιά για τον τίτλο.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                      12-26

Παίζοντας με σοβαρότητα όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια πήρε από πολύ νωρίς το προβάδισμα και δεν …γύρισε να κοιτάξει ποτέ πίσω.

Με εξαιρετική άμυνα αλλά και φοβερές επιθέσεις κατάφεραν να πάρουν άλλη μία μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου όπως είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο προσπάθησε όσο μπορούσε το οποίο μάλιστα είχε πολύ καλά διαστήματα γεγονός που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να παρακολουθήσουμε ακόμη καλύτερα παιγνίδια αφού οι παίκτες του  και το ταλέντο διαθέτουν αλλά  και την ικανότητα. Χρειάζονται όμως περισσότερα παιγνίδια στα χέρια τους .

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – FRETERICK UNIVERSITY                                    24-9

Βλέποντας κανείς το παιγνίδι από την αρχή τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη του αφού μετά από ένα άστοχο πρώτο μέρος με κλειστές άμυνες και πολλά άστοχα σουτ στην επίθεση είχε λήξη με το «πενιχρό» 9-5  και όλα ήταν ανοικτά για την συνέχεια.

Στο Β μέρος οι παίκτες το Πανεπιστημίου  Κύπρου λες και τους άγγιξε το μαγικό ραβδί και η μεταμόρφωση ήταν παραπάνω από εμφανής αφού εισερχόμενοι στον αγωνιστικό χώρο παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να κερδίσουν με το ευρύ σκορ 24-9  περιορίζοντας τους αντιπάλους σε καθαρά παθητικό ρόλο και κερδίζοντας τους κατά  κράτος σε όλους τους τομείς.

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

A/AΠανεπιστημιακές ομάδες

 

ΑγώνεςΝίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ220060-384
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ110024-92
  1.  
FREDERICK UNIVERSITY202035-580
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ101012-260

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ