ANORTHOSI WOMEN VOLLEY 2016 17
ANORTHOSI WOMEN VOLLEY 2016 17

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 3-0 Σετ:25-12, 25-14, 25-18

 

Την νίκη που της επιτρέπει να βλέπει στη δεύτερη φάση ακόμα ψηλότερα πέτυχε η Ανόρθωσις την Τρίτη  επί της Ολυμπιάδας Ν. με 3-0 στην 14η και τελευταία αγωνιστική της ρέργκιουλαρ σίζον του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η Ανόρθωσις συγκέντρωσε στην πρώτη φάση 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Η Ολυμπιάδα έχασε αλλά ο στόχος της πέμπτης θέσης παραμένει εφικτός.


Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του παιχνιδιού για την Ανόρθωση που χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα πήρε το πρώτο  σετ με 25-12 και άνοιξε το σκορ. Η Ολυμπιάδα δεν κατόρθωσε να φέρει αντίσταση.

Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο δεύτερο σετ με την «Μεγάλη Κυρία» πολύ καλύτερη να κερδίζει εύκολα με 25-14 και να αυξάνει το προβάδισμά της. Οι Νεαπολίτισσσες δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα που είχαν στο πρώτο σετ.

Στο τρίτο σετ έγινε ωραίος αγώνας αφού η Ολυμπιάδα ανέβηκε αισθητά, αλλά οι περισσότερες λύσεις που είχε η Ανόρθωσις της επέτρεψε να πάρει το σετ με 25-18 και τη νίκη με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A.ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Κωνσταντίνου, Κακουρή, Ε. Κολοκοτρώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΝ.(Ε.ΠΕΤΡΟΥ): Χατζηχαραλάμπους, Χαραλάμπους, Πέτρου, Ιωάννου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, – Λίμπερο: Ψιλογένη, Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού.