Νίκη για την Ελλάδα στο Ομαδικό Παίδων!
class14 NC CH

Με τον καλύτερο τρόπο για τα Ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε η τρίτη προτελευταία ημέρα του Athens Equestrian Festival 2021 που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας το Ομαδικό Αγώνισμα του Διεθνούς αγώνα Παίδων η Ελληνική Ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν ωραίο αγώνα.

Οι τέσσερις αθλήτριές μας Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna, Μάγια Δρακάκη με τον Broadway, Μαριάννα Θεοδώρου με την Segovia Time και Άρτεμις Ταλλιάκη με τον Hip Hop συγκέντρωσαν στους δύο γύρους τους λιγότερους 8 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Τουρκίας με 12 βαθμούς και στην 3η θέση η ομάδα της Ρουμανίας με 16 βαθμούς.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα των νέων ίππων νικητής αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Norbert Schumman με την Coco Chanel με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 25.59. Στην 3η θέση ήταν για την Ελλάδα ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Painted Black με 0 βαθμούς και χρόνο 29.30 και στην 2η θέση ο Ιταλός Filippo Lupis με τον Jack Daniels με 0 βαθμούς και χρόνο 28.41.

Νικητής στο σημερινό αγώνισμα CSI1* ύψους 1.25μ. ήταν για την Τουρκία ο Mehmet Sarp Ozengin με τον Zaky με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 62,73. Στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν δύο Έλληνες αθλητές, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella  με χρόνο 62,77 και ο Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Voyou de Grece με χρόνο 63,41.

Στο αγώνισμα του CSI1* ύψους 1.15μ. δύο Έλληνες αθλητές κατέκτησαν και πάλι την 2η και 3η θέση. Ο Διογένης Παλέγδας με τον Carlo Lombardi Z με 0 βαθμούς και χρόνο 26,35 και η Σοφία Καλαντζοπούλου με την Shakira Z με 0 βαθμούς και χρόνο 27,56. Την 1η θέση κατέκητσε η Κύπρια Victoria Isaeva με τον Lazur με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή και χρόνο 25,10.

Στο 13ο αγώνισμα η νίκη πήγε στην Τουρκία χάρη στον Mehmet Sarp Özengin & τον Zaky με την γρηγορότερη επίσης άπταιστη διαδρομή με χρόνο 62.73. Στην 2η και 3η θέση και πάλι ήταν δύο Έλληνες αθλητές, η Σεμέλη Ποππ με την Arabella με χρόνο 62.77 και ο Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Voyou de Grece σε χρόνο 63.41.

Αύριο η τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων θα αρχίσει και πάλι στις 9.00 και θα περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα με καλύτερο το Ομαδικό Αγώνισμα Longines EEF Series Κύπελλο Εθνών με τη συμμετοχή φυσικά της Ελληνικής Ομάδας και τεσσάρων χωρών.  


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube