17 C
Limassol
Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
Περισσότερο

    Νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πυγμαχίας (EUBC), ο έλληνας Ιωάννης Φιλιππάτος

    Ο Γιάννης Φιλιππάτος είναι ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (EUBC).

    Το Τακτικό Συνέδριο της EUBC ολοκληρώθηκε σήμερα με τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Cenacolo στην Ασίζη της Ιταλίας .

    Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της EUBC αναδείχθηκε ο κ. Ιωάννης Φιλιππάτος απο την Ελλάδα και από τα σήμερα θα μπορεί να συνεργαστεί με το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο από την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία, το Μονακό, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, την Αρμενία, τη Ρωσία, την Ισπανία και τη Σερβία.

    Το αποτέλεσμα της δεύτερης εκλογικής διαδικασίας για την Προεδρία της EUBC ήταν 25-22 υπέρ του κ. Ιωάννη Φιλιππάτου της Ελλάδας έναντι του κ. Boris Van der Vorst από την Ολλανδία ενώ στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 23-23. Πλέον από τα σήμερα μπορεί να εργαστεί ως Πρόεδρος της EUBC για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θητείας του.

    Οι τιμητικές θέσεις αποφασίστηκαν μετά από πρόταση του ΔΣ που άνοιξε την απογευματινή συνεδρίαση του Συνεδρίου. Ο κ. Franco Falcinelli έγινε Επίτιμος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πυγμαχίας. Ο προηγούμενος πρόεδρος της EUBC εργάστηκε πολύ για την επιτυχία της ευρωπαϊκής πυγμαχίας τα τελευταία δέκα χρόνια και το αντίο ήταν μια συγκινητική στιγμή για τον Ιταλό αξιωματούχο.

    Η ψηφοφορία για το Διοικητικό Συμβούλιο της EUBC ήταν το κύριο μέρος της απογευματινής συνόδου του Τακτικού Συνεδρίου της EUBC. Ο κ. Boris Van der Vorst αποσύρθηκε για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου και εξακολουθεί να σχεδιάζει να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της IBA. Η κ. Zsuzsanna Toth εξελέγη αυτόματα στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τους κανόνες της EUBC ως η μόνη γυναίκα υποψήφια για τη θέση.

    Στην απογευματινή συνεδρίαση εξελέγησαν οκτώ άνδρες Διευθυντές με την ακόλουθη σειρά: ο κ. Krasimir Ininski της Βουλγαρίας, ο κ. Andre Micallef από το Μονακό, ο κ. Vasile Citea από τη Ρουμανία, ο κ. Aleksander Klemenko από το Μαυροβούνιο, ο κ. Ohanes Ovsepian από την Αρμενία, ο κ. Sunaid Khalidov από τη Ρωσία, τον κ. Felipe Martinez από την Ισπανία και τον κ. Nenad Borovcanin από τη Σερβία.

    Ο Per-Axel Sjoholm από τη Σουηδία και ο Vusal Nasirli από το Αζερμπαϊτζάν δεν εξελέγησαν καθώς οι δύο αξιωματούχοι δεν έλαβαν αρκετές ψήφους για αυτό. Τον τελευταίο λόγο έκανε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της EUBC κ. Ιωάννης Φιλιππάτος ο οποίος είναι ευγνώμων για τις δραστηριότητες των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομοσπονδιών και τη συμμετοχή σε αυτό το Τακτικό Συνέδριο της EUBC.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    702ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ