MG 7817 as Smart Object 11 620x3601
MG 7817 as Smart Object 11 620x3601

Η Ναταλία Κυριάκιδου κατάγετε από την  Λάρνακα.

Φοίτησε στο σχολειό Βεργίνα της πόλης της .

Από μικρή ηλικία ήταν πολύ δραστήρια. Στα τέσσερα της είχε ασχοληθεί με την  ρυθμική γυμναστική και στα έξι της το  συνδύασε με την κολύμβηση όπου και τα συνέχισε μέχρι την εφηβικά χρονιά.

 

Μετά την αποφοίτηση της πήγε για σπουδές στο Λονδίνο στο London Music School (LMS).Αποφοίτησε το 2008 όπου και παρέμεινε στην Αγγλία μέχρι το 2010 όπου και επέστρεψε πίσω στην Κύπρο.

 

Μετά της σπουδές της και την επιστροφή της στην Κύπρο ήρθε σε επαφή με το άθλημα του Muay Thai στην σχολή του Siam Gym του Κρου Λιασή . Αρχικά σκοπός της ήταν η γυμναστική αλλά το άθλημα του Muay Thai  σιγά σιγά άρχισε να την κερδίζει και να την κάνει να το αγαπήσει .

Έχει συνολικά λάβει μέρος σε έξι διοργανώσεις και μέτρα μέχρι τώρα τέσσερις νίκες και δυο ήττες.

Το 2014 αντιπροσώπευσε την Κύπρο στο Muay Thai Fight Show που έγινε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε με μια πάρα πολύ καλή έμπειρη αθλήτρια  την Κατια Τσοβκαν της σχόλης του Παύλου Καπόνι το Diamond Camp.Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία για την Νάταλι άσχετος εάν έχασε της δημιούργησε νέου στόχους και το Αύγουστο που ακλούθησε έλαβε μέρος στο Rising Nak Muays όπου αγωνίστηκε και κατάφερε να κερδίσει την National Title Belt

 

Η οικογένεια της την στηρίζει σε όλες της τες προσπάθειες πάρα πολύ, και οι φίλοι της είναι πάντα παρών  στους αγώνες μου και δίπλα της