LIMASSOL NUTICAL CLUB
LIMASSOL NUTICAL CLUB

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση του ναυταθλητισμού στην Κύπρο.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων θα αρχίσει η υλοποίηση μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης  σε αθλήματα ναυταθλητισμού καθώς επίσης και μαθημάτων ειδικότητας ναυταθλητισμού, στο πλαίσιο της Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα παρέχει την απαραίτητη υποδομή, εξοπλισμό  και την τεχνογνωσία για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων αλλά και των ομίλων αναψυχής, που προτίθεται να δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο.

 

Η συνεργασία περιλαμβάνει, επίσης, την παροχή επιστημονικής υποστήριξης από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προς τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και ειδικότερα σε ότι αφορά την εργομετρική και διατροφική αξιολόγηση και καθοδήγηση. Προγραμματίζονται, παράλληλα, και άλλες δράσεις, όπως η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων ενημερωτικού, ερευνητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου σε θέματα που αφορούν τους κοινούς τομείς δραστηριοτήτων των δυο φορέων.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube