Μπιτς βόλεϊ στο Τόκιο 2020: Επικαιροποιήθηκαν νέες διαδικασίες προκριματικών
avzdvtb6bdnuosgfdvuh

Η FIVB ανακοινώνει ένα προσαρμοσμένο σύστημα προκριματικών Beach Volleyball μετά απο την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες αρχές του Συστήματος Προκριματικών που παρέχονται από τη ΔΟΕ στις 30 Μαρτίου 2020, το FIVB δημοσίευσε νέες διαδικασίες προκριματικών για το Μπιτς βόλεϊ  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου έτους στο Τόκιο.

Νέα περίοδος προσόντων

Η νέα προθεσμία προκριματικών για την Ολυμπιακή Κατάταξη έχει παραταθεί έως τις 13 Ιουνίου 2021, με τον κατάλογο Ολυμπιακών Κατατάξεων να έχει δημοσιευτεί στις 14 Ιουνίου 2021. Προστέθηκε σε αυτό, η νέα προθεσμία για την πρόκριση του Continental Cup μεταφέρθηκε στις 27 Ιουνίου 2021, με την Continental Οι Τελικοί του Κυπέλλου διεξάγονται τώρα μεταξύ 21 και 27 Ιουνίου 2021.

Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στα κριτήρια επιλεξιμότητα, με τα καλύτερα 12 αποτελέσματα μιας ομάδας να υπολογίζονται στην Ολυμπιακή κατάταξή τους και όλες οι ομάδες πρέπει να συμμετέχουν σε τουλάχιστον 12 προκριματικά γεγονότα.

Ο Πρόεδρος της FIVB, Δρ. Ary S. Graça F °, δήλωσε για την παράταση της περιόδου πρόκρισης:

“Με αυτήν την ανακοίνωση, δίνουμε στους παίκτες του μπιτς βόλεϊ τη βεβαιότητα του χάρτη πορείας για το προβάδισμα έως το Τόκιο 2020, και έτσι συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη διατήρηση της υγείας και της ευημερίας τους αυτή τη στιγμή”.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube