Δημήτρης Μητώνας η Άννι Βατίδη και η Αναστασία Κακαβά
Δημήτρης Μητώνας η Άννι Βατίδη και η Αναστασία Κακαβά

Ο Δημήτρης Μητώνας, η Άννι Βατίδη και η Αναστασία Κακαβά αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ιππικής Αντοχής στις κατηγορίες Ενηλίκων, Εφήβων και Παίδων αντίστοιχα στον αγώνα πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων των 122,760χμ. ο αθλητής του ΙΟΚΙΛ Δημήτρης Μητώνας με την Jamelia κατάφερε να τερματίσει παρά την ζέστη σε 9:16:30 και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή. Οι υπόλοιποι αθλητές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

Στην Κατηγορία Εφήβων των 81,06 χμ. η Άννι Μαγιο Βατίδη με τον Morfey του ΙΠΟΑ ήταν επίσης η μοναδική αμαζόνα που τερμάτισε σε 06:10:31 κερδίζοντας των τίτλο της Πρωταθλήτριας.

Στην Κατηγορία Παίδων η Αναστασία Κακαβά με τον GA Nireas του ΑΙΟΜ τερμάτισε τα 68,720χμ. σε 06:08:43 και πήρε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα νικητές ήταν στην Κατηγορία Β-81,060χμ. ο Χρήστος Κωνσταντίνου με την Soraya του ΑΙΟΛJC, στην κατηγορία Γ-68,720χμ. ο Σωτήρης Αλεπούς με τον Red Rambo του ΑΙΟΜ, στην Κατηγορία Δ-41,700χμ. η Βιργινία Πολλεζέλ με τον Azar του ΚΕΙΡ, στην Κατηγορία Ε-20,850χμ. η Κορνηλία Μολτ του ΠΙΟ με την Beauty.  

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube