Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες
Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες

Παρά το τεράστιο έργο που επιτελείται στην Ομοσπονδία Τοξοβολίας εντούτοις ζούμε στην Κύπρο και όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει κυρίως όταν κάποιοι κάνουν έργο.  Για τον λόγο αυτό μετά από τη λήξη των Διεθνών Αγώνων που σημείωσαν τεράστια επιτυχία προέβη σε ανακοίνωση. Την παραθέτουμε αυτούσια όπως αναρτήθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Οι Διεθνείς Αγώνες μας έχουν ολοκληρωθεί και μάλιστα οι τελικοί διεξήχθησαν στο νέο Ομοσπονδιακο μας γήπεδο στην Πυλα. Η προβολή που πήρε το άθλημα σε Κύπρο και εξωτερικό είναι τεράστια και θέλει ιδιαίτερη διαχείριση από όλους μας ώστε όχι μόνο να έρθουν νέοι αθλητές, αλλά και να τους κρατήσουμε.

Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες
Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες

Επίσημα, το ομοσπονδιακό γήπεδο Λεμεσού είναι εγκεκριμένο και στα χαρτιά. Βάζουμε πίεση για να ολοκληρωθεί σύντομα. Συζητάμε και με άλλους Δήμους και Κοινότητες!!!

Όσον αφορά στο Aphrodite Mediterranean Cup Θέλω να  ευχαριστήσω τα Σωματεία που έλαβαν μέρος, τους Σωματειακούς αθλητές για τις επιτυχίες τους. Θέλω να ευχαριστήσω ασφαλώς τους εθελοντές του αθλήματος για την σκληρή δουλειά. Τους κριτές μας για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ ασφαλώς και αυτούς που για 5 ολόκληρα χρόνια μας εναντιώνονται για όλα και όταν λέω για όλα εννοώ για όλα.

Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες
Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες

Την ερχόμενη εβδομάδα η εθνική θα ταξιδέψει για την Αθήνα για τους Διακρατικούς Αγώνες και με την επιστροφή μας υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε επιτέλους τα πρωταθλήματα μας. Έχουμε εντείνει τις προσπάθειες για να ανακοινωθεί πλήρες πρόγραμμα όμως αυτό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από το Υπουργείο Υγείας.

Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες
Μήνυμα Θεοφυλάκτου προς τους Τοξότες

Αγαπητά Μέλη,

Και ακούω και βλέπω. Εν τη σοφία μας λαμβάνουμε αποφάσεις. Εν τη σοφία μας τις υλοποιούμε. Κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα  είμαστε λίγοι και σίγουρα γίνονται λάθη. Δεν τα επαναλαμβάνουμε όμως. Τα διορθώνουμε και προχωράμε.

Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο κομμάτι της Εθνικής. Θα γίνουν σεμινάρια μόνο για τους Ομοσπονδιακούς κάτω από το Olympic sollitaritie, ώστε να αποκτήσουν περισσότερη γνώση.  Πρόκειται να δώσουμε όσο περισσότερα εφόδια γίνονται με πιο διαφανείς διαδικασίες. Στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Δεν θα αγνοήσουμε κανέναν ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Δεν θα αφήσουμε πίσω το σύνθετο τόξο, εξάλλου δείτε στα 4 χρόνια της Προεδρίας μου, πόσα ταξίδια έκαναν οι αθλητές του Σύνθετου Τόξου. Όσοι εσκεμμένα ξεχνάνε θα τους το θυμίζουμε. Θα βρούμε λύσεις, θα βρεθεί η Χρυσή τομή, αλλά θα αλλάξουν όλες οι διαδικασίες.

Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μεγάλο για όλους τους αθλητές. Όταν λέω όλους εννοώ όλους. Κανένας δεν περισσεύει.

Θα το πω ξανά. Η τοξοβολία είναι το ομορφότερο άθλημα. Με κάνατε, χωρίς να το ξέρω να το αγαπήσω. Ελάτε κοντά. Σταματήστε να αγνοείτε τις διαδικασίες. Οι αθλητές μιλούν με τους προπονητές, οι προπονητές με τα Μέλη των Σωματείων, τα Σωματεία με τον Πρόεδρο και ο Πρόεδρος με την Ομοσπονδία, η Ομοσπονδία με την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή ή τον ΚΟΑ αναλόγως. Υπάρχει διαδικασία και είμαι ναι ξεκάθαρος. Όσοι αγνοούν, όσοι βρίζουν, όσοι λοιδορούν και όσοι προσβάλλουν, θα κάνω τα πάντα να απομακρυνθούν μια για πάντα.

Μόλις επιστρέψω από την Αθήνα θα δω όλους μα όλους τους Προέδρους των Σωματείων έναν προς έναν. Υπάρχει διάθεση να ακούσουμε, υπάρχει διάθεση να διορθώσουμε, όμως, το ξεκαθαρίζω δεν υπάρχει διάθεση να ακούω εξυπνάδες και ανθρώπους που αποδεδειγμένα το μόνο που τους νοιάζει είναι η πάρτη τους.

Ζητώ συγνώμη αν έγιναν λάθη που σίγουρα θα έγιναν. Πρόθεση μας είναι να φτιάξουμε το άθλημα. Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο”

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports