Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν την τοξοβολία στο Σ.Ε.Φ. παρουσία του Γ.Γ.Α. Γιώργου Μαυρωτά
sef4

Mεγάλη επιτυχία γνώρισε η ημερίδα οικογενειακής αναψυχής για εκμάθηση της τοξοβολίας που έγινε με ελεύθερη συμμετοχή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας, ενώ όσοι είχαν ήδη έρθει σε επαφή, μπορούσαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, λαμβάνοντας συμβουλές από έμπειρους αθλητές και προπονητές.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε συνεργασία με το πρόγραμμα #BEACTIVE, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η συμβολή των συλλόγων «Άβαρις» και «Απόλλων» Περάματος, καθώς βοήθησαν με αθλητές ενώ το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Μιχάλης Κωστάκος.

Καταξιωμένοι πρωταθλητές όπως ο Χρήστος Αερικός και Δημήτρης Λαμπράκης βοήθησαν τους συμμετέχοντες να πιάσουν σωστά τα τόξα και να πετύχουν τους στόχους, ενώ στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΚΑ Εμμανουήλ Δετοράκης και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη και η Συντονίστρια Διευθύντρια του Σ.Ε.Φ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, oι οποίοι μάλιστα πήραν τόξα και βέλη και έκαναν τοξοβολία.

Για την διοργάνωση, ο Πρόεδρος της ΕΟΤ Πέτρος Συναδινός επισήμανε: «Είναι πάντα όμορφο να δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίζει το άθλημα της τοξοβολίας. Εμείς ως ομοσπονδία πάντα αναζητούμε τρόπους να προβάλλουμε το άθλημα μας και με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε στο πρόγραμμα #BEACTIVE, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σήμερα είδαμε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και μετά να φεύγουν με το χαμόγελο της ικανοποίησης από την επαφή που είχαν με την τοξοβολία. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμο Πειραιά και συγκεκριμένα τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για τη συνεργασία που είχαμε».

Επόμενη διοργάνωση για την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού χώρου που θα διεξαχθεί στις 21-23 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.archery.org.gr/

https://www.facebook.com/HellenicArcheryFederation/

https://www.instagram.com/hellenic_archery_federation/

https://twitter.com/ArcheryHellenic


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube