anisothta ston aulhtismo
anisothta ston aulhtismo

Δυστυχώς στην Κύπρο του 2017στο θεμα ο αθλητισμός στο στρατό υπάρχει αποδεδειγμένα πλέoν μια τεράστια κοινωνική αθλητική ανισότητα σε σημείο που αγγίζει το βαθμό του ρατσισμού, και σε αυτό βρίσκει τις άρχουσες εξουσίες του αθλητισμού να είναι οι δήμιοι αυτής της περίπτωσης.  

Κάποιοι αδικαιολόγητα συνεχίζουν να προκαλούν σε αυτή την κοινωνία, να πολεμούν με ότι μέσα  έχουν στην διάθεση τους ώστε να αφανίσου αυτό που ονομάζεται αθλητισμός. Καρεκλοκένταυροι  σας έχει μένει απόλυτη έμμονη να καταστρέψετε αυτό που ονομάζεται αθλητική κουλτούρα και αθλητισμός . Δύστυχος τρέφουν ένα απερίγραπτο μισός προς αυτό που ονομάζεται αθλητισμός και απόδειξη είναι η προτίμηση τους σε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο ο θεατής μαθαίνει να μην είναι βίαιος!, να αγαπά τον διπλανό του! , τον αντίπαλο του να τον σέβεται και να τον εκτίμα, ειδικότερα και ακόμη καλυτέρα εάν έχει στοιχηματίσει να κερδίσει η ομάδα του και να χάσει ο αντίπαλος, και μετά σου λένε για ευγενή άμιλλα η ακόμη χειρότερα ευ αγωνίζεστε και αερολογίες. Σε ένα καλοστημένο έγκλημα θα πρέπει να υπάρχει και το κίνητρο που σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τίποτα άλλο από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ , εδώ μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά και αυτο ειναι η πρώτη αιτία. Πως αλλιώς να δικαιολογείται αυτού του είδους ανισότητας και ρατσισμό σε βαθμό κακουργήματος που προέρχεται από το ίδιο το κράτος και ακόμη χειροτέρα από τον αυτόχειρα ,την ανώτατη αρχή του αθλητισμού . Υπάρχουν 160 ομοσπονδίες με χιλιάδες αθλητές να της πλαισιώνουν και συμφώνα με το σχεδιασμό εξυπηρετήσεις στρατευμένων του 2017 και με οδηγίες της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής οπου ενέκριναν την μείωση των διευκολύνσεων των αθλητών στο 50%. και στην συνέχεια να δίνουν προτίμηση μονό σε πέντε, μάλιστα  κύριοι , καλά ακούσετε ΠΕΝΤΕ αθλήματα, και να βρίσκεται στην κορυφή με δεκαοκτώ θέσεις το ποδόσφαιρο να ακόλουθη με μια θέση για την χειροσφαίριση μια θέση για την πετοσφαίριση, μια θέση για την καλαθόσφαιρα και τέλος μια θέση για την υδατοσφαίριση.  

Δικαιοσύνη δυστυχώς δεν υπάρχει μέσα σε αυτή την κοινωνία ειδικότερα εάν ειναι κομμένη και ραμμένη στα ενδιαφέροντα των κάποιων μειονοτήτων οπού αυτοσκοπός τους είναι να εμποδίσουν την κοινωνία  με κάθε μέσο με κάθε τρόπο που μπορούν ώστε να μην μπορέσει πότε να  κινητοποιηθεί, να αναλάβει δράση και να επιλύση τα  βασανιστικά προβλήματα που την ταλανίζει, άλλα να δημιουργήσουν φόβους, ανασφάλειες, ανησυχίες, με αποτέλεσμα να τους «ακρωτηριάζει» σε μεγάλο βαθμό και έχοντας σαν τελικό στόχο την οριστική περιθωριοποίησή τους.

Το κοινωνικό κράτος έχει καταρρεύσει, η αθλητική ανισότητα και περιθωριοποίησης των ηλικιωμένων, των αδυνατών , των γυναικών και ακόμη χειρότερα των παιδιών τους έχει σαν σκοπό να καταστρέψουν και την ελαχίστη πιθανότητα της δημιουργίας μια κοινωνίας με αθλητική κουλτούρα. << Ο λόγος>>  , ο λόγος είναι ότι η αθλητική κουλτούρα είναι ένα στοιχειό πολύ επικίνδυνο ικανό να γέννηση το πνεύμα την αρετή και ακόμη χειρότερα την ελευθερία.  

Ίσως είναι σωστό να αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές ουτοσώστε να γνωρίζουν και αυτοί οι ίδιοι ότι από τις χιλιάδες των αθλητών που έχουν ακρωτηριαστή στερηθεί και υπομονευθεί με τις αποφάσεις τους , οι οικογένειες τους και οι συγγενείς τους θα τηρήσουν και αυτοί ανάλογη στάση με την σειρά τους κατά τις βουλευτικές εκλογές .

Γνωρίστε και θαυμάστε τους δημίους του κυπριακού αθλητισμού.

 Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας

Μέλη της Επιτροπής:

Μαρίνος Σιζόπουλος, πρόεδρος

Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Γεώργιος Παπαδόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Γιώργος Κάρουλλας

ΔΗ.ΣΥ.

Κώστας Κωνσταντίνου

Ελένη Σταύρου

Α.Κ.Ε.Λ.-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Κώστας Κώστα

Ελένη Μαύρου

Χριστάκης Τζιοβάνης

ΔΗ.ΚΟ.

Γεώργιος Προκοπίου

Ζαχαρίας Κουλίας

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παύλος Μυλωνάς

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube