28 C
Limassol
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
Περισσότερο

    Μέρα Παραλιμνίου και Πανεπιστημίου στη Β Ανδρών και Γυναικών

    Η εξέλιξη των πρωταθλημάτων την 6η αγωνιστική

     

    Λεζ. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου πέτυχε τη νίκη της ημέρας στη Β Γυναικών.

     

    Η Ε.Ν. Παραλιμνίου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου πέτυχαν τις νίκες της έκτης αγωνιστικής  στα πρωταθλήματα Β Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών που διεξήχθησαν την Τετάρτη.

     

    Στη Β Ανδρών οι Παραλιμνίτες  κέρδισαν μέσα στο Γυμνάσιο Φώτη Πίττα στο Φρέναρος την τοπική Ολυμπιάδα με 2-3 ((20-25, 25-21, 25-17, 18-25,13-15) και ευελπιστούν για το καλύτερο. Αντίθετα, η Ολυμπιάδα με αυτή την ήττα έκανε δύσκολη τη ζωή της και είναι υποχρεωμένη πλέον να κερδίσει την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα Ν. στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως.

     

    Ο προπονητής των «βυσσινί» Ζόραν Λούκοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν δύσκολη, αλλά και πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Λούκοβιτς είπε ότι  η νίκη αποκτά σημασία επειδή η ομάδα του ανέτρεψε το 2-1 και πήρε τους δυο  βαθμούς.

    Η Ολυμπιάδα Φρενάρους αγωνίστηκε με τους: Πρωτοπαπάς, Φράγκου, Καρανικόλας, Πιντίλ, Χρυσοστόμου, Αδάμου, Αγγέλοφ, Πετούσης, Αντωνίου, Σαράντης, Στέκας  Λίμπερο: Χρίστου

     

    Η Ε.Ν. Παραλιμνίου έπαιξε με τους: Λούκοβιτς, Λόντσαρ, Στογιάκοφ, Παπανδρέου, Χαραλάμπους, Σπαρτιάτης, Λίμπερο: Σάρδαλος Αλλαγές: Τσιερκέζος.

     

    Στον άλλο αγώνα της έκτης αγωνιστικής, η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε μέσα στην Εμπα τον Α.Ο. Διόνυσο με 3-0 (19-25, 18-25, 23-25) και αποσπάστηκε στη βαθμολογία. Η Ολυμπιάδα πέρασε από την Πάφο παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα ο προπονητής Πάρης Σάββα λόγω τραυματισμών.

     

    Ο γηπεδούχος Α.Ο. Διόνυσος και ο προπονητής του Δημήτρης Βαμβατσούλης χρησιμοποίησε τους Γεν. Τσαγγαρίδης, Παπακώστας, Δ. Βαμβατσούλης,  Χρηστίδης, Ζαχαρία, Σάββα, Λίμπερο: Στυλιανού Αλλαγές:Κόκκινος, Φιλίππου.

     

    Οι μελανόλευκοι αγωνίστηκαν με τους: Καπνίσης, Χαραλάμπους, Νεοκλέους, Βυρίδης, Λοϊζου, Αναστασιάδης, Λίμπερο: Λουκά, Αλλαγές:Λαμπασκής.

    Στην έκτη αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί η Εθνική Ενόπλων αφού ο Άρης Λεμεσού αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

     

    Η έβδομη αγωνιστική θα διεξαχθεί σε δυο δόσεις, αφού τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου η Εθνική Ενόπλων θα ταξιδέψει στην Έμπα για να αγωνιστεί σε εκτός συναγωνισμού αγώνα με τον Α.Ο. Διόνυσο και στις 30 Δεκεμβρίου θα γίνει το καθοριστικό ντέρμπι Ολυμπιάδας Ν. – Ολυμπιάδας Φρ.στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως.

     

    Αγρια ομορφιά στη Β Γυναικών

     

    Αγρια ομορφιά απέκτησε το πρωτάθλημα της Β Γυναικών μετά τη νίκη του Πανεπιστημίου Κύπρου μέσα στα Λατσιά επί του Εθνικού στο Λύκειο Λατσιών με 3-0 ((20-25, 21-25,23-25).

    Για τη νίκη ο κόουτς του Πανεπιστημίου Αντώνης Δημητρίου ήταν συγκρατημένος λέγοντας ότι βασικός στόχος της ομάδας είναι οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου να ασχολούνται με το βόλεϊ. Όπως είπε εάν έλθει η άνοδος θα είναι κάτι πολύ καλό όμως δεν είναι αυτοσκοπός.

     

    Ο Αντώνης Δημητρίου χρησιμοποίησε στα Λατσιά τις: Ελ. Μαραγκού, Γ. Μαραγκού, Αλεξάνδρου, Παρασκευά, Λ. Οικονομίδου, Μ. Οικονομίδου. Λίμπερο: Χρ. Μαραγκού. Αλλαγές: Χρ. Μ. Μαραγκού, Ηλία).

     

    Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα απέδωσε η προπονήτρια του Εθνικού Τατιάνα Κλεάνθους την ήττα. Όπως είπε στην ομάδα της επικρατεί κατήφεια για το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά όπως είπε θα συνεχίσουν για το καλύτερο.

     

    Η κόουτς Κλεάνθους χρησιμοποίησε τις: Γαβριήλ, Κωνσταντίνου, Κωνσταντινίδου, Δημητρίου, Λουκά, Ττέκκη, Λίμπερο: Κουτσουλλή. Αλλαγές: (Καλοθέου, Κρέκα).

     

    Στους άλλους αγώνες η πρωτοπόρος Αναγέννηση Δ. πέρασε και από το Δάλι κερδίζοντας τον Πανιδαλιακό με 0-3 ((20-25, 19-25, 19-25) και προηγείται στη βαθμολογία με 17 βαθμούς. Μοναδική «απώλεια» για την ομάδα του Δημήτρη Στέκα η νίκη επί του Εθνικού με 3-2 την πέμπτη αγωνιστική. Εξάλλου, ο Ροτσίδης Μ. πέτυχε τη δεύτερή του νίκη κερδίζοντας μέσα στο Λύκειο Αγ. Γεωργίου τον Ν.Ο.Λακατάμιας με 1-3 (11-25,25-17, 15-25, 15-25). Η έκτη αγωνιστική θα συμπληρωθεί με τον αγώνα Ανόρθωσις Πετόσφαιρα – Παφιακός την Κυριακή το μεσημέρι στο «Θεμιστόκλειο». Ρεπό είχε αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Μασραθώνα Κ. Βαρωσίων.

     

    Η έβδομη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (19:30) με τους αγώνες: Μαραθώνας – Ανόρθωσις Πετόσφαιρα (Λύκειο Βεργίνας), Πανεπιστήμιο Κύπρου – Πσανιδαλιακός (Γηπ. Πανεπιστημίου) και Παφιακός – Ν.Ο. Λακατάμιας (Τεχν. Σχολή Πάφου). Ο αγώνας Ροτσίδης Μ. – Εθν. Λατσιών (Γυμν. Κοκκινοτριμιθιάς) θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στις 12:00 το μεσημέρι. Ρεπό θα έχει η πρωτοπόρος Αναγέννηση Δ.

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    711ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ