ΟΛΥΜΠΑΔΑ ΑΝΡΘΩΣΙΣ
ΟΛΥΜΠΑΔΑ ΑΝΡΘΩΣΙΣ

Νικήτρια η Ολυμπιάδα Ν.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» το τουρνουά Νεανίδων «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Ο εκλιπών πρώην Υπουργός διετέλεσε επί 13 χρόνια πρόεδρος του Σωματείου και αργότερα επίτιμος πρόεδρος πέραν της πολύ μεγάλης του προσφοράς στα κοινά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της Ανορθώσεως, Ολυμπιάδας Ν.,  Δικέφαλου Γερίου και Ομόνοιας Λ. Κάθε ομάδα έδωσε τρεις αγώνες:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Δικέφαλος –Ολυμπιάδα Ν. 0-2

Ομόνοια – Ανόρθωσις 0-2

Ολυμπιάδα – Ομόνοια 2-0

Ανόρθωσις – Δικέφαλος 2-0

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΕΒΡΙΟΥ 2021

Δικέφαλος – Ομόνοια 0-3

Ολυμπιάδα – Ανόρθωσις 3-0

Ο αγώνας Ολυμπιάδος – Ανορθώσεως ήταν συναρπαστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του και χαιρετίστηκε από τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο Κλειστό. Οι δυο ομάδες έδειξαν το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται το άθλημα της πετόσφαιρας.

Η τελική κατάταξη των ομάδων ήταν:

Ολυμπιάδα Ν.

Ανόρθωσις

Ομόνοια Λ.

Δικέφαλος Γ.

Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια με τον πρόεδρο της Ολυμπιάδας Άντρο Μιχαηλίδη να ευχαριστει για τη συμμετοχή και να εύχεται στις ομάδες τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.  Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Διαιτητών για την άρτια κάλυψη των διαιτητικών αναγκών καθώς και άλλους που βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά με πρώτη την υπεύθυνη των αναπτυξιακών τμημάτων, προπονήτρια των Νεάνιδων Ελένη Σωτηρίου.

Η Ολυμπιάδα εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον παρόντας προς όλες τις στιγμές του τουρνουά κ.Αλέξη Χαραλαμίδη εκτελεστικό πρόεδρο της Charalambides Chrstis, μεγάλο χορηγό της Ολυμπιάδας.

Συνεχώς παρών στο τουρνουά ήταν ο κ. Γιάννης Νικολάκης προπονητής της ομάδας Γυναικών της Ολυμπιάδας  με τεράστια εμπειρία μεταξύ άλλων στη βελτίωση των ικανοτήτων των παιδιών και την προσέλκυσή τους στο άθλημα.

Λεζ. :Οι ομάδες της Ολυμπιάδας και Ανόρθωσις που έπαιξαν στον Τελικό.