Μεγάλη επιτυχία ο αγώνας του Ολυμπιακού η εθνική ομάδα σε Οπτιμιστ και Λειζερ 4,7
w06 162816optimist

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε ο αγώνας της πανελλήνιας πρόκρισης για την εθνική ομάδα στις κατηγορίες Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 που διοργάνωνε ο Ολυμπιακός με τη συνεργασία της ΕΙΟ.

Συμφωνά με ανακοίνωσή της ΕΙΟ έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα 144 σκάφη Οπτιμιστ από 42 ναυτικούς ομίλους και 91 Λέιζερ 4,7 από 41 ομίλους τα οποία τήρησαν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο των διοργανωτών λόγω της πανδημίας. Έγιναν 8 συναρπαστικές ιστιοδρομίες και εντύπωση προκάλεσε η απόδοση των κοριτσιών. Το 2021 εξελίσσεται στη χρονιά τους!

Με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ της Ιταλίας  θα τρέξουν οι Ιακωβίνα Κερκέζου του Ν.Ο.Καλαμακίου, ο Ιάσωνας Παναγόπουλος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, η Ελισάβετ Αννα Γουίντερς του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, η Ελένη Αλχανάτη του Ν.Ο. Π. Φαλήρου και ο Αθανάσιος Ζαρίμης του Ν.Ο. Καλαμακίου.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Νικόλαος Θεοδωράκης του Ν.Ο.Αμφιθέας, ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, η Αθηνά Σουλιώτη του Ν.Ο.Π.Φαλήρου, η Φραγκίσκη Κοσμά του Ν.Ο.Π.Φαλήρου, ο Αλέξανδρος Κυφίδης του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και η Κλεοπάτρα Αναστασίου του Ν.Ο.Π.Φαλήρου.

Στα Λέιζερ 4, 7 την εθνική ομάδα αποτελούν οι εξής ιστιοπλόοι:

ΑΓΟΡΙΑ: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης του Ν.Ο.Π.Φαλήρου, Διονύσιος Καλπογιαννάκης του Ν.Α.Ο.Μάτι, Αναστάσιος Γκαρίπης του Ο.Φ.Θαλάσσης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ι.Ο.Χαλκίδας, Στέφανος Τσάκος του Ν.Ο.Π.Φαλήρου, Διαμαντής Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι, Μάριος Σταθάς του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, Θωμάς Κοβατζής του Ι.Ο.Αγίου Νικολάου «Αίολος», Αριστοτέλης Σταματιάδης του Ν.Ο.Π.Φαλήρου και Ιάσων Βαλιάδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου του Ν.Ο. Καλαμακίου, Χριστίνα Μένη του Ν.Α.Ο. Βούλας, Θεοδώρα Δαφερέρα του Ν.Ο.Πάρου, Αιμιλία Παπανικήτα του Ν.Ο. Ειρήνης Φιλίας, Αναστασία Παπαγεωργίου του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης, Βασιλική Βλαχάκη του Ν.Ο. Τυμπακίου Κρήτης, Ευαγγελία Καραγεώργου του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, Ελίζα Καραουλάνη του Ν.Ο.Ανδρου, Ευγενία Καλιπτσίδη του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης και Μαρία Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο.Πάρου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube