3
3

Με την συμμετοχή χιλίων περίπου φιλίππων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο BOX η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας από κοινού για πρώτη φορά με την Φίλιππο Ένωση Ελλάδας.

 

Η οικογένεια του αλόγου, του ιπποδρόμου και της ιππασίας, βράβευσαν μαζί τους πρωταγωνιστές του 2017 και γιόρτασαν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς σε μία μεγάλη ιππική γιορτή.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, οι Βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη και Αναστάσης Μεγαλομύστακας, μέλη της ΕΟΕ και αθλητικών ομοσπονδιών.   Εκτός από τον Υπουργό, χαιρετισμό απεύθυναν στον κόσμο της ιππασίας οι δύο Πρόεδροι της ΕΟΙ και της ΦΕΕ αντίστοιχα, κ.κ. Ισίδωρος Κούβελος και Γιάννης Μυτιληναίος, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν εκ μέρους της ΕΟΙ ο κ. Γιώργος Δημαράς, ΓΓ και εκ μέρους της ΦΕΕ, ο κ. Νίκος Κανελλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΦΕΕ.

 

Ειδικά, η Ελληνική ιππασία τίμησε φορείς και εταιρείες χορηγούς της,  που έρχονται αρωγοί στο πρόγραμμα της όλη την χρονιά, όπως την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, το Δήμο Μαρκόπουλο, τον Εθνικό χορηγό την ΜΕΤΚΑ την Εταιρεία Coral, την Pharmaten, την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, τον Όμιλο Αντωνίου, την Superfast Ferries, την Ισμαήλος ΑΕ, την Teleperformance, το Holiday Inn Athens, την HERTZ, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Zeroem και την New Alert.

 

Ακόμη, η ΕΟΙ, βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις, τους χρυσούς Βαλκανιονίκες στα Ομαδικά αγωνίσματα, τα ατομικά μετάλλια των Βαλκανικών στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, τους Πρωταθλητές 2017, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους στα τέσσερα ιππικά αθλήματα.

 

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το γούρι του Οίκου Λαλαούνη για το 2018 κέρδισε ο Ιππικός Όμιλος Τριάθλου Ιππική Σχολή, και με την κλήρωση 10 δρομώνων ίππων στους συνεταιρισμούς που δημιουργήθηκαν από τους Ιππικούς Ομίλους της ΕΟΙ.  Ακολούθησε live συναυλία με το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

Από το Γραφείο Τύπου

της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας