11 C
Limassol
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2026
Περισσότερο

    Μεγάλη επιτυχία το ΑΠΟΠ Basketball Camp με τον Έλληνα διεθνή Νίκο Παππά

    Ως μια τεράστια επιτυχία στο χώρο του αθλητισμού και δη της καλαθόσφαιρας μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής το ΑΠΟΠ Basketball Camp το οποίο ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Αίθουσα Αθλοπαιδιών Άκης Κλεάνθους. 

    Το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου, o ΑΠΟΠ, κινούμενο πλέον εδώ και καιρό σε επαγγελματικά πλαίσια αντίστοιχων μεγάλων ομάδων διοργάνωσε και φέτος το Basketball Camp, το 8ο στη σειρά, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Τάκη Ζηνιέρη.

    Σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου, προτελευταία ημέρα του Camp, οι δεκάδες νεαροί συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν μυστικά της “πορτοκαλί θεάς” απο τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα και παίκτη του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά.

    Οι συμμετέχοντες στο ΑΠΟΠ Basketball Camp φωτογραφήθηκαν με το αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, συνομίλησαν μαζί του, πήραν αυτόγραφα και όλα αυτά σε μια χορταστική εβδομάδα μπάσκετ που προηγήθηκε στην οποία είχαν την τύχη να γνωρίσουν καλύτερα το αγαπημένο τους άθλημα, να ενημερωθούν για θέματα διατροφής, γυμναστικής, τακτικής στο άθλημα και πολλά άλλα.

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    728ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ