Kozani 2017
Kozani 2017

Το πρώτο θετικό …σήμα για την απήχηση προς τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το πήρε ήδη το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κοζάνης.

Στο τουρνουά, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης, θα υπάρχουν συμμετοχές από κάθε πλευρά της χώρας. Συνολικά 45 σωματεία θα έχουν αθλητές και αθλήτριες, οι δηλώσεις έφτασαν τις 168 κι αυτό αποτελεί έναν εξαιρετικό οιωνό για την επιτυχία της πρώτης προσπάθειας της Κοζάνης να φιλοξενήσει πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης. Πέρα από τις έξι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες των νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων καθίσταται εφικτό να γίνει και η κατηγορία των μίνι παγκορασίδων. Στα γραφεία της Τ.Ε. θα διενεργηθεί αύριο η κλήρωση των γκρουπ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο χωριό Λευκόβρυση, που απέχει 4-5 χιλιόμετρα από την μακεδονική πόλη. Το γυμναστήριο μάλιστα, είναι καινούργιο και διαθέτει 1.500 θέσεις. Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει εκεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 24 νέους, 8 νεάνιδες, 53 παίδες, 23 κορασίδες, 41 παμπαίδες, 12 παγκορασίδες και 8 μίνι παγκορασίδες.

Προέρχονται από 17 διαφορετικές πόλεις! Την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα, τη Δράμα, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Καστοριά, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Λάρισα, την Κόρινθο, τα Χανιά, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και φυσικά την Κοζάνη. Να σημειωθεί ακόμα ότι οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν πολύ περισσότερες από 168, αλλά προέκυψαν ακυρώσεις. Στις 11 το Σάββατο θα λάβει χώρα τελετή έναρξης. Δημιουργήθηκε και ιστοσελίδα για το τουρνουά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν διάφορες πληροφορίες στη διεύθυνση http://kozani2017.seak.gr. Εκεί αναρτήθηκε και βιντεάκι για την παρουσίαση του όπεν (https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=VUwhBDAZLM4).

Σημαντική βεβαίως θα είναι η βοήθεια των χορηγών. Συνολικά 33 στηρίζουν το 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κοζάνης και η σχετική λίστα των χορηγών-εταιριών είναι η εξής:

«ALFA» προϊόντα ζύμης

ΕΛΕΝΗ Β. ΓΑΚΗ φούρνος

ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ-ΚΑΝΤΙΝΑ ταχυφαγείο

ΠΑΝΟΥΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συνεργείο αυτοκινήτων

TOP SYSTEM ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ «ΑΛΕΚΟΣ»

«ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ» καφενές-μεζεδοπωλείο

«ΘΕΟΦΙΛΟΣ» ταβέρνα

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Δ. βιβλιοπωλείο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΟΚΟΥ ΑΕΒΕ

BERGERS STORIES Νατσιός Χ.

«ΠΟΥΧΙΑΣ» ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

«ΑΣΛΑΝ» cafe-bar-meze

«ΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ» μεζεδοπωλείο

«ΠΕΛΑΓΟΣ» ψαροταβέρνα

«ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ» τυπογραφείο

«ΑΝΕΣΙΣ» ξενοδοχείο

«ΝΕΦΕΛΗ» ξενοδοχείο

«ΚΑΤΕΡΙΝΑ» ξενοδοχείο

«ΕΛΕΝΑ» ξενοδοχείο

«ΑΛΙΑΚΜΩΝ» ξενοδοχείο

«ΕΡΜΙΟΝΙΟ» ξενοδοχείο

ΜΠΑΓΓΟΣ Μ. οικοδομικά υλικά

e-pingpongshop.com ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Ι.

ΕΝΤΕΚΑ DISTILLERY

EURO TAXI 24610 40500

«ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» ΛΙΟΓΑΣ Κ. χαρτικά

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ Καπαγιαννίδης-Σισμάνης

ΠΑΠΥΡΟΣ BOOKSTORE

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Αναλώσιμα-Ανταλλακτικά-Service

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Ε. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

AGIP Γκανάτσιος Παν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ