Με υψηλούς στόχους η Εθνική Τζούντο στους Μεσογειακούς- «Να σηκώσουμε την Κύπρο μας ψηλά»

Στο Οράν της Αλγερίας βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες τα μέλη της Εθνικής Κύπρου στο Τζούντο που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι, την Σοφία Ασβεστά, τον Γιώργο Κοροτζίδης καθώς και τον Κυπριανό Ανδρέου τους οποίους η ιστοσελίδα μας συνάντησε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις τους επί κυπριακού εδάφους.

Οι τέσσερις νεαροί τζουντόκα μιλώντας στην κάμερα της Action IN Sports δήλωσαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες, βάζοντας ψηλά τον πήχη, αφού όπως ανέφερε η πρωταθλήτρια μας Σοφία Ασβεστά στοχεύουν σε βάθρο και μετάλλιο καθώς έχουν προετοιμαστεί πολύ σκληρά το προηγούμενο διάστημα.

Πολύ υψηλού επιπέδου αγώνες τους χαρακτήρισε ο πρωταθλητής μας Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι, συμπληρώνοντας πως είναι ένα σκαλοπάτι προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον ίδιο και ευελπιστεί να έχει μια πολύ καλή παρουσία.

«Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φέρουμε καλά αποτελέσματα» ανέφερε ο Γιώργος Κοροτζίδης, προσθέτοντας πως τα μέλη της Εθνικής είναι έτοιμοι και έχουν καλή προετοιμασία και κατέληξε αναφέροντας: «Ας ελπίσουμε ότι θα σηκώσουμε την Κύπρο μας ψηλά. Πάμε για το Χρυσό».

Πανέτοιμος δήλωσε και ο πρωταθλητής μας Κυπριανός Ανδρέου, ο οποίος στοχεύει σε μια πολύ παρουσία στους Μεσογειακούς, θέτοντας ως στόχο ένα μετάλλιο για την Κύπρο. Ο Ανδρέου, έχει μελετήσει ήδη τους αντιπάλους του και πάει απόλυτα έτοιμος στο Οράν της Αλγερίας.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports