Με βαριές δηλώσεις προς υπευθύνους, καταθέτει το μέλος του εκτελεστικού της ΚΟΕ κ. Θεοφύλακτου για τα θέματά του αθλητισμού.
Ο κ. Ανδρεας Θεοφυλακτου

 

Η πρόσφατη αλλαγή που επήλθε στο εκτελεστικό της ΚΟΕ  με τις εκλογές δεν ήταν άπλα για να κερδίσουν την καρέκλα άλλα  φαίνεται ότι μάζεψαν τα μανίκια τους πάνω και στρωθήκαν στη δουλεία.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέας Θεοφύλακτου διαχρονικά γνωστός και  παρακινούμενος από το πάθος και την αγάπη του για τον αθλητισμό, τολμά να τα βάλει με το “σάπιο σύστημά” και τα βάζει με την διαχρονική αδράνειά της πολιτεία για θέματά του αθλητισμού.

Σε δήλωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

“Να μειωθούν στο 50% οι μισθοί των βουλευτών, υπουργών, επιτρόπων. Εάν το σάπιο σύστημα δεν ευνοεί κάτι τέτοιο τους προκαλώ δημοσίως να δίνουν το 50% του μισθού τους σε ιδρύματα και μικρές αθλητικές ομοσπονδίες, που παλεύουν με την επιβίωση τους.

Δεν μπορεί σήμερα ο βουλευτής ετησίως να λαμβάνει περισσότερα χρήματα από αθλητικές ομοσπονδίες που έχουν σε αγωνιστική δράση περισσότερα από 200 παιδιά. Είναι αδιανόητο, ανήκουστο και προκλητικό.”

Και συνέχισε:

“στο τέλος δεν φταίει κανείς. Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης. Συμφωνώ ότι πρώτα από όλα φταίει ο λαός. Επίσης, αυτά που γράφω δεν είναι διαμαρτυρία, αλλά μήνυμα και τα μηνύματα μου πάνε σε εκείνους τους αποδέκτες που θέλω να πάνε. Όλα γίνονται για έναν σκοπό και εμένα ο σκοπός μου έχει φιλοσοφία για το που θέλω να το οδηγήσω.”

Με το μήνυμά του κ. Θεοφύλακτου θίγει ένα πάγιο θέμα που αποτελούν της επιχορηγήσεις που δίνονται στις ομοσπονδίες οπού σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκούν ούτε και για την κάλυψή των απαραίτητων λειτουργικών εξάδων, ποσό μάλλον για την ανάπτυξή του αθλητισμού. Σε άλλες περιπτώσεις δεν έχουν ούτε στάδιά για να αθληθούν ή να διεξάγουν αγώνες και αναγκάζονται να μισθώνουν συγκεκριμένους χώρους για να πραγματοποιήσουν τις δράσεις τους. Δεν τίθεται καν το θέμα εάν ο αθλητισμός της Κύπρου κατέχει τις απαραίτητες δυνατότητές για την φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων η ακόμη και για την ανάπτυξή του αθλητικού τουρισμού.

Τα ποιο πάνω είναι θέματά  οπού η πολιτεία δεν λαμβάνει καν υπόψη , αφού μέχρι στιγμής εδώ και αρκετά χρονιά δεν κάνει και κάτι ουσιαστικό για να αλλάξει τα δεδομένα που την βαρύνουν.

Είμαστε μάρτυρές προσφάτων γεγονότων οπού άτομο της βουλής αφού παραιτήθηκε του δόθηκε χρηματικό ποσό σαν επιβράβευσή για το “ ενάρετο έργο  του “ που ανάλογή σε κάποιες περιπτώσεις 10 χρονών επιχορηγήσεις σε μια ομοσπονδίας.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports