Με τρεις ξένους- νες τα πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών Α Κατηγορίας πετόσφαιρας
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΠΕ

Mε τρεις ξένους πετοσφαιριστές /στριες θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών της περιόδου 2021 -2022. Η απόφαση αυτή ελήφθη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ  που διεξήχθη το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021.

Με ψήψους 17 θετικές και δυο αρνητικές οι ομάδες θα έχουν στη σύνθεσή τους σε κάθε αγώνα 3 ξένους /ξένες αθλητές/τριες. Τα μέλη έκριναν ότι με αυτό τον τρόπο θα ανέβει επίπεδο το άθλημα και θα βοηθηθούν οι Κύπριοι/ες αθλητές /αθλήτριες.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ακόμα όπως κατατεθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας διάφορες εισηγήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α Ανδρών. Μια από τις εισηγήσεις είναι η επιστροφή στη διαδικασία των πλέϊ –οφς με τις οκτώ ομάδες να διασταυρώνονται αναλόγως των θέσεων που θα καταλάβουν στην ρέγκιουλαρ – σίζον. Επίσης έγινε εισήγηση όπως οι πρώτες έξι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 7η – 8η θέση να διεκδικήσουν την παραμονή.

Η Συνέλευση αποφάσισε όπως διευθετηθούν συναντήσεις με τα σωματεία κατά επαρχία με στόχο να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων μετά από ένα χρόνο αδράνειας λόγω του κορωνοϊού.

Λεζ. Στιγμιότυπο από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube