Με τη συμμετοχή 229 σκαφών ξεκίνησε η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ  Ilca  4

Με τρεις ιστιοδρομίες ξεκίνησε η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και ILCA 4.

Ο Ν.Ο. Καλαμακίου διοργανώνει τον αγώνα Οπτιμιστ στον οποίο συμμετέχουν 89 αγόρια από 40 ομίλους και 43 κορίτσια από 29 ομίλους.

Τα ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) διεξάγονται στον Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας με τη συμμετοχή 61 αγοριών από 31 ομίλους και 36 κοριτσιών από 26 ομίλους.

Συνολικά και στις δυο κατηγορίες τρέχουν 229 σκάφη. Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας η οποία έχει αναλάβει και το δύσκολο, αλλά πετυχημένο εγχείρημα της ζωντανής μετάδοσής τους μέσα από το κανάλι της στο You Tube.

Στα Οπτιμιστ αγοριών προηγούνται τρεις αθλητές του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.  Ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε με 6 βαθμούς, ο Εμμανουήλ Βομβύλας με 8β. και ο Ιάσων Παναγόπουλος επίσης με 8 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη είναι η Αθηνά Σουλιώτη του Ν.Ο. Π. Φαλήρου με 15 βαθμούς και ακολουθούν η Αννα Μαρία Μακρή του ίδιου ομίλου με 23 β. και η Νεφέλη Ποδιάδη του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 33 βαθμούς.

Στα  ILCA 4 αγοριών πρώτος είναι ο Ευάγγελος Κουκούδης του Ν.Α.Ο. Βούλας με 13 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Παναγιώτης Σπανός του Ν.Ο. Π. Φαλήρου με 16β. και στην τρίτη ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης του ίδιου ομίλου με 17 βαθμούς.

Στα κορίτσια προηγείται η Ευαγγελία Καραγεώργου του Ν. Ο. Βουλιαγμένης με 7 βαθμούς και ακολουθούν δυο αθλήτριες του.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube