Με τη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών στις ολυμπιακές κατηγορίες αρχίζει αύριο τρίτη η δεύτερή φάση της  «30ης Athens International Sailing Week 2021»  
Με τη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών στις ολυμπιακές κατηγορίες αρχίζει αύριο τρίτη η δεύτερή φάση της  «30ης Athens International Sailing Week 2021»  

Η «30η Athens International Sailing Week 2021», που διοργανώνει η ΕΙΟ με τη συνεργασία 6 ναυτικών ομίλων, συνεχίζεται από αύριο Τρίτη με τη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης. Συγκεκριμένα θα γίνουν οι ιστιοδρομίες όλων των ολυμπιακών κατηγοριών, κάποιες από τις οποίες είναι καινούργιες (470 mixed και IQFOIL) και γι’ αυτό ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Άλλωστε, ταυτόχρονα θα διεξαχθούν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα, από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες, οπότε λογικό είναι να γίνει μάχη.

Οι ιστιοδρομiες των ολυμπιακών κατηγοριών θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube και στο Facebook, κάτι που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον αγώνα.

Ο Ν.Ο.Π Φαλήρου θα διοργανώσει τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er, ο  Ν.Α.Ο. Βούλας τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ και ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα IQFOIL ανδρών, γυναικών.

Στον Ν.Ο.Ε. θα γίνουν οι ιστιοδρομίες των ΑμεΑ, δηλαδή τα 2,4 mr και τα Hansa 303 και 2,3.

Στον μεγάλο αυτό διεθνή αγώνα θα τρέξουν συνολικά περισσότερα από 500 σκάφη τα οποία εκπροσωπούν 11 χώρες. Η «30η Athens International Sailing Week 2021» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

ΕΙΟ                                             

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports