CHAMP BOX TRAINING CAMP 2019 1
CHAMP BOX TRAINING CAMP 2019 1

Αυτή την περίοδο ο διεθνής πρωταθλητής Κύπρου βρίσκεται στην Λιθουανία οπού θα  λάβει μέρος διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «23th International Elite men boxing “A. Socikas Tournament”» που πραγματοποιείτε από τις 14ης μέχρι τις 18 Μαΐου 2019.

Σε κλήρωση που έγινε σήμερα 15 Μάιου ο Κόκκινος κληρώθηκε να αντιμετώπιση στο πρώτο του αγώνα τον αθλητή από την Σουηδία. Ο διεθνής αθλητής αγωνίζεται στην κατηγορία  75 κιλών Ελίτ Μεν και ο αγώνας θα διεξήχθη η ώρα πέντε το απόγευμα.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες απο τις 6-13 Μαΐου ο Κόκκινος βρισκόταν σε προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του MetaQuotes Champ Boxing μαζί με αποστολή από την Ρωσία, συγκεκριμένα δύο αθλητών απο την ομάδα του Gorniy University.

Ο προπονητής του  Σάββας κόκκινος δήλωσε « στόχος του Κοκκίνου είναι να πετύχει μια πολύ καλή εμφάνιση ίσως και ένα μετάλλιο.  Το Καουνας αποτελεί ένα μεγάλο Τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε πριν απο τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιούνιου.¨»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 στο Κάουνας ο Ανδρέας καταταγεί 3ος με μια πολύ καλή εμφάνιση .

Μετά το Κάουνας αρχίζει η τελική προετοιμασία για το Μινσκ οπού και πάλι αναμένετε ομάδα απο Ρωσία κε Ελλάδα στις αρχές Ιούνιου.