Cyprus Sunshine Cup Skoda
Cyprus Sunshine Cup Skoda

Η μάρκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες ποδηλατικές διοργανώσεις του κόσμου συνδέεται με τον σπουδαιότερο αγώνα ποδηλασίας στην Κύπρο

Ένας αγώνας Mountain Bike δεν δοκιμάζει τις αντοχές μόνο των διαγωνιζόμενων, αλλά και των διοργανωτών. Πόσο μάλλον το Cyprus Sunshine Cup, ένας εκ των πιο σημαντικών αγώνων στην Ευρώπη, που διεξάγεται στην Κύπρο για 23η χρονιά (21-24 Φεβρουαρίου & 3 Μαρτίου). Από φέτος η διοργάνωση μπαίνει σε νέους δρόμους, στηριζόμενη στη δύναμη, την τεχνολογία αιχμής και την ευελιξία των αυτοκινήτων της Skoda, τα οποία διακρίνονται για τις επιδόσεις τους εντός αλλά και εκτός δρόμου. Έχοντας συνδέσει το όνομά της με μερικούς από τους μεγαλύτερος ποδηλατικούς αγώνες του κόσμου, προεξέχοντος του Tour de France, η Skoda συμβάλλεται με το Cyprus Sunshine Cup, έναν αγώνα που προσελκύει Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Ο κ. Μιχάλης Χατζηϊωάννου, General Manager της Activate Cyprus που διοργανώνει το Cyprus Sunshine Cup, αναφέρει: «Καλωσορίζουμε την Skoda στην οικογένεια μας. Η αξιοπιστία και οι άνετοι χώροι των αυτοκινήτων της Skoda τα καθιστούν ιδανικά για έναν τόσο μεγάλο και απαιτητικό αγώνα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία UNICARS για τη σημαντικότατη υποστήριξη που μας παρέχει. Άλλωστε η συνεργασία της εταιρείας μας με τη UNICARS μετράει αρκετά χρόνια και χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο εποικοδομητική».

Από την πλευρά του ο διευθυντής Μάρκετινγκ της UNICARS κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης σημειώνει: «η Skoda είναι μια μάρκα άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από έναν τόσο σπουδαίο αγώνα Mountain Bike, ο οποίος διεξάγεται στην Κύπρο. Θέλουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους αλλά και στους διοργανωτές. Είμαστε βέβαιοι πως τα αυτοκίνητα της Skoda θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση Cyprus Sunshine Cup. Κλείνοντας, θέλω να σημειώσω πως η Unicars, πρωτοπόρος και ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της αυτοκίνησης θα συνεχίζει να στηρίζει διοργανώσεις που αναδεικνύουν την Κύπρο και να υποστηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών».