Στην Κρήτη για πρώτη φορά η Κύπρος με συγχρονισμενη κολύμβηση

Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη παρουσία της Κυπριακής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας επέστρεψαν από την Κρήτη στις αρχές της τρέχουσας βδομάδας με πολύτιμες εμπειρίες στις «αποσκευές» τους (15-18/4).

Η κυπριακή ομάδα παρουσίασε πέντε χορευτικά με τον ένα μάλιστα να κερδίζει τις εντυπώσεις και να αφήνει ενθαρρυντικα μηνύματα για τη συνέχεια. Από την νέα μάλιστα χρονιά τα κορίτσια μας αναμένεται, με τη βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και των προπονητριών Μπιλιάνα Κόντοβα και Γιάνα Γκεοργκίεβα που θα «κατέβουν» στην Λάρνακα για προετοιμασία των αθλητριών να λάβει μέρος σε αγώνες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όπως πληροφορουμαστε από τις 11 αθλήτριες που βρέθηκαν στην Κρήτη δύο από τα κορίτσια μας ξεχώρισαν. Πρόκειται για την ομάδα στο ντούετο που αποτελείτο από τις Κασάνδρα Σοφοκλέους και την Ντομίνικα Βίκτωρος οι οποίες μιλώντας στο Action IN Sports ανέφεραν ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ανυπομονούν για τα επόμενα ταξίδια και τους επόμενους αγώνες, αφού έχουν ήδη γνωρίσει μια πανίσχυρη ομάδα, αυτή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την προπονήτρια τους Γιάνα Πένεβα, η ομάδα έχει δημιουργηθεί εδώ και τρία χρόνια και αυτή τη στιγμή στο γκρουπ της συγχρονισμένης κολύμβησης υπάρχουν 35 κορίτσια, 15 στο τμήμα των αρχάριων (7-12 ετών) και 20 στην ομάδα των προχωρημένων (10-15 ετών).


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube