Με πέντε κυπριακές συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist στην Ισπανία- Η αποκόμιση εμπειριών ήταν ο κύριος στόχος
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist στην Ισπανία 4

Με πέντε κυπριακές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Κάντιθ το οποίο διεξήχθη από τις 20 μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Οι ιστιοπλόοι που συμμετείχαν αποτέλεσαν αποστολή της ΚΙΟ μετά που είχαν επιλεγεί βάση του κυλιόμενου ranking list. 

Είχαμε τέσσερις συμμετοχές στα αγόρια με τον Αιμίλιο Ποέρο, Ιωάννη Μιλτιάδους, Στέφανο Ανδρέου και Δημήτρη Γρηγορίου, ενώ στα κορίτσια είχε επιλεγεί η Ανδριανή Γεωργίου με τα αποτελέσματα τους να είναι εξαιρετικά. Αρχηγός αποστολής ήταν ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Δημήτρης Δημητρίου και προπονητής ο Αντώνης Δροσόπουλος. 

Με πέντε κυπριακές συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist στην Ισπανία- Η αποκόμιση εμπειριών ήταν ο κύριος στόχος
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist στην Ισπανία 1

Στα αγόρια είχαμε τετραπλή συμμετοχή με τον Αιμίλιο Ποέρο να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και στο τέλος να τερματίζει πέμπτος ανάμεσα σε 155 αγόρια. Ο Αιμίλιος είχε σταθερή απόδοση στις πλείστες ιστιοδρομίες και κατάφερε να φέρει και μία πρωτιά στην 6η κούρσα. 

Ο Ιωάννης Μιλτιάδους τερμάτισε στην 39η θέση (μπήκε στον χρυσό στόλο) με δυο τέταρτες θέσεις, ο Στέφανος Ανδρέου στην 77η θέση έχοντας και μία έκτη θέση και ο Δημήτρης Γρηγορίου στην πρώτη του συμμετοχή εκτός Κύπρου κατέλαβε 134η θέση. 

Στα κορίτσια η Ανδριανή Γεωργίου κατέλαβε την 28η θέση ανάμεσα σε 116 κορίτσια. Η καλύτερη της κούρσα ήταν η έκτη όπου τερμάτισε στην 6η θέση. Είχε μία πολύ καλή παρουσία και γενικότερα αυτοί οι αγώνες γεμίζουν εμπειρίες τους ιστιοπλόους μας και είναι εξαιρετικά χρήσιμοι. Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των αθλητών μας κρίνονται ως πολύ ικανοποιητικά.

CYPRUS SAILING FEDERATION


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube