Με μοναδικό υποψήφιο τον Ανδρέα Μουζουρίδη ολοκληρώθηκε η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΚΟΚ

Την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου της για την περίοδο 2022-2026 ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το Άρθρο 9 και 10 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας και ενόψει της Γενικής και Εκλογικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2022, έχει ολοκληρωθεί σήμερα 30 Μαΐου 2022 στις 15.00, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου της ΚΟΚ για τη περίοδο 2022-2026.

Υποψηφιότητα έχει τεθεί μόνο από το νυν Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Ανδρέα Μουζουρίδη και η οποία θα παρουσιαστεί προς ψήφιση ενώπιων των μελών της Γενικής Συνέλευσης, στις 16 Ιουνίου 2022.

Η υποβολή της υποψηφιότητας του, συνοδεύτηκε από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή των σωματείων ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και ΕΘΑ Έγκωμης, τα οποία προτείναν την υποψηφιότητα καθώς επίσης από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή των σωματείων ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΠ Πάφου, ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου, ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου, ΑΧΙΛΛΕΑ Καιμακλίου, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γερμασόγειας, ΟΛΥΜΠΟΣ Αγλαντζιάς, ΠΑΟΚ 2016 – ΕΝΩΣΙΣ Κοκκινοτριμιθιάς, ΥΟUTH STARS, NBA και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, τα οποία υποστηρίξαν την υποψηφιότητα.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports