Nicosia Waterpolo Cup
Nicosia Waterpolo Cup

Το τριήμερο 25-27 Μαΐου η Λευκωσία θα υποδεχθεί μεγάλα ιστορικά ονόματα του χώρου της υδατοσφαίρισης, για το δεύτερο διεθνές τουρνουά της πρωτεύουσας

Η Λευκωσία βρίσκεται για τα καλά από πέρσι στο καλεντάρι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης με την πρώτη διοργάνωση του Nicosia International Waterpolo Cup.

Η άρτια οργάνωση, η εξαίρετη φιλοξενία, ο καταπληκτικός καιρός και η άψογη αγωνιστική δομή του πρώτου διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στην Κύπρο, έστειλε τα καλύτερα μηνύματα σε όλους τους φίλους του αθλήματος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, τον περασμένο Ιούνιο, είχε ως αποτέλεσμα η φετινή διοργάνωση να προσελκύσει ομάδες από τέσσερεις διαφορετικές χώρες και ομάδες με τεράστια ιστορία στον χώρο του αθλήματος. Η Λευκωσία θα υποδεχτεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαΐου τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, την Beograd Βελιγραδίου, την πρωταθλήτρια Ισραήλ ASA Tel Aviv και την Navigator Μολδαβίας. Οι ιστορικές αυτές ομάδες θα συμμετέχουν στο δεύτερο Nicosia Waterpolo cup.

Στη διοργάνωση θα λάβουν επίσης μέρος, όπως και την περσινή χρονιά, η Εθνική Αντρών Κύπρου και ο ΑΠΟΕΛ.

Όσοι επισκεφθούν το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας το τριήμερο 25-27 Μαΐου, αναμένεται να  ζήσουν αρκετές συγκινήσεις και να απολαύσουν πλούσια δράση με ομάδες από διαφορετικές αθλητικές κουλτούρες και άφθονο θέαμα.

To Nicosia Waterpolo Cup τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Μεγάλοι χορηγοί είναι η ΕΤΑΠ Λευκωσίας και ο ΚΟΤ, ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν η Εθνική Τράπεζα, η Cytavision, η εταιρεία Α/φοι Λανίτης, η Theophanides Optical House και η Lotto. Χορηγοί φιλοξενίας είναι το ξενοδοχείο Semeli, το Makkas Winery και η Αθλητική Σχολή Πασχάλ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nicosiawaterpolocup.com και το www.facebook.com/NicosiaWaterpoloCup.