Με εννιά αθλητές η εθνική του Καράτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάΐ
Με εννιά αθλητές η εθνική του Καράτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάΐ

Η Κυπριακή ομοσπονδία Καράτε αυτές τις μέρες μετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε ανδρών και γυναικών που πραγματοποιείται μεταξύ 15-21/11/2021 στο Ντουμπάι, Η.Α.Ε.

Την εθνική ομάδα του Καράτε απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες: Ελίνα Παπαγεωργίου, Arianne Gonzales, Άνθια Στυλιανού, Θεοδοσία Γιαμούκη, Χρίστος Θεοπέμπτου, Μάρκος Τσαγγαράς, Παναγιώτης Λοιζίδης, Συμεών Παρπούνας και Ματθαίος Στυλιανού.

Την ομάδα συνοδεύει ο εθνικός προπονητής Στέφανος Μαρνέρος και ο έφορος αθλήματος Φώτης Μαραθοβουνιώτης. Οι διεθνείς διαιτητές Μάριος Βατυλιώτης και Κωνσταντίνος Χαραλάμπους μετέχουν στις εξετάσεις ανανέωσης άδειας διαιτητή. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Κογκρέσο της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε το οποίο θα εξετάσει σειρά θεμάτων όπως καταστατικές αλλαγές, οικονομικές καταστάσεις 2018,19,20, παγκόσμιοι αγώνες Birmigham 2022, παρουσίαση αγώνων Para-Karate, μελλοντικών παγκόσμιων πρωταθλημάτων, Ολυμπιακό πρόγραμμα, στρατηγικό σχέδιο WKF.

Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας καλούνται να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει για διάκριση εφόσον οι επιτυχίες που έχουν φέρει για την χώρα μας τους τελευταίους 6 μήνες με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε επίσημους διεθνείς αγώνες ομολογούν την πετυχημένη πορεία που διανύουν.

Εκ μέρους του Δ.Σ ευχόμαστε οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να πετύχουν τους στόχους τους ανεβάζοντας για άλλη μια φορά την χώρα μας στο διεθνές προσκήνιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό μας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό μας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ καθώς και τον χορηγό ROBOMARKETS.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports