ΝΟΛ Κολύμβηση 3
ΝΟΛ Κολύμβηση 3

Ο πρόεδρος του Ομίλου, κος Νίκος Χαραλαμπίδης, και η εφορία του τμήματος Κολύμβησης του ΝΟΛ, με εκπρόσωπο τον κο Ανδρέα Παπαδόπουλο, υποδέχτηκαν σήμερα τους Μπόγιαν Ράτσε και Ιωσήφ Ψωμά.

Ο Μπόγιαν Ράτσε που φέρει 24 χρόνια προπονητικής εμπειρίας σε Σερβία, Ελλάδα και Κύπρο αναλαμβάνει τη θέση του αρχιπροπονητή, ενώ ο Ιωσήφ Ψωμάς με 13 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα γίνεται μέλος της προπονητικής ομάδας Κολύμβησης του ΝΟΛ.

Στόχοι του Μπόγιαν είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και ο Όμιλος να παραμείνει Παγκύπριος Πρωταθλητής, καθώς επίσης να αυξηθούν και οι συμμετοχές του ΝΟΛ στην Εθνική Ομάδα. Κύριο μέλημα του νέου προπονητή είναι να φέρει περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα για να το αγαπήσουν και να μπορούν να το απολαμβάνουν.

Ο Ιωσήφ μέσα από την αφοσίωση του προς την ομάδα στοχεύει στη βελτίωση των αθλητών του με επιθυμητό αποτέλεσμα περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στους δύο προπονητές και στο τμήμα Κολύμβησης του ΝΟΛ.

Σύντομα Βιογραφικά:

Bojan Race (Μπόγιαν Ράτσε)

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Novi Sad στη Σερβία με μεταπτυχιακό στη Φυσική Αγωγή και συγκεκριμένα στη Θεωρία και σχεδιασμό Μεθόδου στο άθλημα της Κολύμβησης.

Ως προπονητής έχει ένα πλούσιο ιστορικό 24 χρόνων εμπειρίας που συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις θέσεις Αρχιπροπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων της Σερβίας (2012-2016) και Ομίλων σε Σερβία, Ελλάδα και Κύπρο. Με προπονητή τον Μπόγιαν Ράτσε οι αθλητές του συμμετείχαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και σε άλλους αγώνες υψηλής κλάσης όπως το Olympic Games in Baku και Balkan Junior Swimming Championship.

Ιωσήφ Ψωμάς

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής Κομοτηνής (ΤΕΦΑ) με μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα λειτουργική άσκηση τραυματισμών. Ο Ιωσήφ αποφοίτησε με ειδίκευση στην κολύμβηση.

Από το 2006 μέχρι πρόσφατα εργάστηκε ως προπονητής της Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής Ομάδας Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας. Επιτυχίες του Ιωσήφ ως προπονητής συμπεριλαμβάνουν αθλητές στις τρεις πρώτες θέσεις στους Πανελλήνιους αγώνες και την εξασφάλιση υποτροφιών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Ως αθλητής, υπήρξε πρώην πρωταθλητής κολύμβησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube