Με δώδεκα τζουντόκα η εθνική στο Στρασβούργο

Μεταβαίνει σήμερα 21 Απριλίου αποστολή της εθνικής του τζούντο στο Στρασβούργο της Γαλλίας, οπού θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό κύπελο ( Strasbourg Cadet European Cup 2022).

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος 356 αθλητές από είκοσι χώρες, ενώ από την Κύπρο θα συμμετέχουν συνολικά δώδεκα τζουντόκα κάτω των δεκαοκτώ, οκτώ νέοι και τέσσερις νεάνιδες. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν αθλητές στην αποστολή που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνες, τέτοιου βαθμού δυσκολίας, ενώ μαζί τους βρίσκετε και ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας Χρίστος Χριστοδουλίδης.

Οι κατηγορίες των αγώνων που θα διεξαχθούν είναι για τα αγόρια : -50kg, -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, +90kg ενώ για τα κορίτσια: -40kg, -44kg, -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, +70kg

Δείτε επίσης: Αργυρή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας η Μαριλένα Μακρή! 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Rhénus Sport Arena το διήμερο 23 και 24 Απριλίου.Το Rhénus Sport (γνωστό και ως Rhénus Sport Arena και Arena de la SIG ) είναι μια αρένα πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στο Στρασβούργο της Γαλλίας με χωρητικότητα θέσεων να φτάνει τους 6.200 θεατές.

Οι δώδεκα αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι ακόλουθοι

Αγορια : Χαραλάμπους Στράτος, Σωτηρίου Αλέξης , Μιχαηλίδης Ιωάννης , Ιωάννου Αναστάσιος, Αντωνίου Νίκολας, Κουραουλη Ιάκωβος, Γεωργίου Αντώνιος, Αντωνίου Γιάννης.

Κορίτσια: Ανδρέου Ειρήνη, Νεμχινοβα Τατιάνα, Χριστοδουλίδου Αδαμαντία, Στυλιανού Ξάνθια.

Από τους αθλητές ξεχωρίζει ο Αντωνίου Γιάννης, ο οποίος φέτος διανύει μια πολύ ανοδική πορεία και ξεχωρίζει η πρώτη θέση στο Λικνάνο της Ιταλίας τον Φερβουαριο, άλλα και οι δυο έβδομες θέσεις στο Ζακρεπ της Κροατίας τον Μάρτιο, και της πόλης Τεπλιζ της Τσεχίας τον Απρίλιο. Αμέσως μετά από τους αγώνες αυτούς ο Αντωνίου Γιάννης θα λάβει μέρος και στη Μαθητική Σχολική Γυμνασιάδα που θα διεξαχθεί στη Νορμανδία της Γαλλίας στις 14 Μάιου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube