LIMASSOL SPORTS FESTIVAL 2019
LIMASSOL SPORTS FESTIVAL 2019

Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού διοργανώνει την εκδήλωση ORBEX Limassol Sports Festival και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να δοκιμάσετε 23 Αθλήματα και διάφορα προγράμματα Γυμναστηρίων της πόλης μας.

Το Orbex Limassol Sports Festival οργανώνεται από το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού στις 19 Μαΐου και θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου Λεμεσού (Μόλος) με συμμέτοχή όλων των σωματείων, ομάδων, ομίλων, σχολών ή ακαδημιών με έδρα την πόλη της Λεμεσού τα οποία είναι επισημά εγγεγραμμένα στον ΚΟΑ καθώς και κάτω από την αιγίδα των ομοσπονδιών, συμπεριλαμβανομένου και του προγράμματος ΑΓΟ. Θα λάβουν μέρος επίσης, τα αδειούχα γυμναστήρια της πόλης μας με διάφορα δικά τους προγράμματα. Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από ποδήλατα BMX και έκθεση φωτογραφίας καταδυτικού Βυθού της Κύπρου.

Σας προσκαλούμε να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της σημαντικής μας προσπάθειας. Διοργανώνουμε ένα αθλητικό φεστιβάλ όπου τα παιδιά και οι γονείς θα μπορούν να συμμετέχουν για να πάρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και να σχηματίσουν μια καλύτερη προσωπική αντίληψη για όλα τα αθλήματα που λειτουργούν στην πόλη μας.

Μέσα στην εκδήλωση μας θα συμπεριλαμβάνονται και σταθμοί ενημέρωσης για σωστή διατροφή, βιταμίνες και τα οφέλη της άσκησης από εγκεκριμένους διαιτολόγους, καθώς και σταθμός για μετρήσεις λίπους, ζάχαρου και πίεσης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε διπλά μας για να περάσουμε μια όμορφη αθλητική Κυριακή γεμάτη ζωντάνια και να στείλουμε όλοι μαζί δυναμικά το μήνυμα του αθλητισμού στα παιδιά μας.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ