etnikiginaikon taimaout
etnikiginaikon taimaout

Με 16 αθλήτριες συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν μεταξύ 22 Ιουνίου με 01 Ιουλίου στην Ταραγόνα Ισπανίας. Η Εθνική κληρώθηκε σε Όμιλο με Ιταλία και Ελλάδα.

Εδώ και τρεις εβδομάδες ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Νικολάκης με τους βοηθούς του Χρίστο Βαρατάση και Κώστα Παναγίδη συνεχίζουν εντατικά το πρόγραμμά τους ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη για την πρόκληση των Μεσογειακών.

Η κορύφωση τα προετοιμασίας όπου θα ξεκαθαρίσει και η τελική δωδεκάδα θα γίνει στην Πορταριά Πηλίου όπου η Εθνική με τη συμμετοχή 14 παικτριών θα δώσει δυο φιλικά με την Εθνική Ελλάδας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 15 Ιουνίου. Ο κόουτς Γιάννης Νικολάκης ανέφερε ότι «δουλεύουμε εντατικά με σκοπό να περάσουμε τη φιλοσοφία που θέλουμε στην Εθνική η οποία θα παρουσιαστεί με πολλά νέα πρόσωπα.  Αναφορικά με το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε την Εθνική Ελλάδας που θα είναι αντίπαλός μας στους Μεσογειακούς, ο κ. Νικολάκης ανέφερε ότι «αυτό είναι καλό αφού θα δούμε το επίπεδό μας απέναντι στην Ελλάδα που θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς με βασικές παίκτριες».

Όσον αφορά στην Ιταλία ο κόουτς είπε ότι «οι Ιταλίδες θα παρουσιαστούν με τη δεύτερη ή ακόμα και την τρίτη τους ομάδα, αλλά ακόμα και έτσι η ομάδα που θα κατεβάσουν θα είναι ισχυρή».

Λεζ.Η Εθνική Γυναικών σε προηγούμενο στιγμιότυπο με τον νυν τεχνικό σύμβουλο Πέτρο Πατσιά.