
Στην 3η αγωνιστική της Β Φάσης Ανδρών – Στα Λατσιά το ενδιαφέρον στη Β Γυναικών
Το ντέρμπι Ολυμπιάδα Φρ. – Ολυμπιάδα Ν. είναι το μοναδικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην τρίτη αγωνιστική της Β Φάσης του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας Ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 στο γήπεδο του Γυμνασίου Φώτη Πίττα.
Η γηπεδούχος Ολυμπιάδα Φρ. θα επιδιώξει τη νίκη με στόχο να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την άνοδο στην Α Κατηγορία. Οι Φρεναρίτες θα παρουσιαστούν με νέο προπονητή τον τέως κόουτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ Παύλος Κωνσταντίνου.
Από την άλλη, η Ολυμπιάδα Ν. πάει στο Φρέναρος για να πετύχει τη νίκη ώστε να ανέβει μόνη στην κορυφή και να θέσει οριστικά νοκ –άουτ τους Φρεναρίτες.
Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο πολύ ενδιαφέρον αγώνας Εθνικός Λατσιών – Αναγέννηση Δ. ξεχωρίζει από τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας που θα διεξαχθούν την Τετάρτη στις 19:30. Στους άλλους αγώνες της Τετάρτης στο Γυμνάσιο Αγ. Γεωργίου στη Λακατάμια ο τοπικός Ν.Ο.Λακατάμιας αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Γυμνάσιο Βεργίνας ο Μαραθώνας Κ.Β. υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παφιακό.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με τον αγώνα Ανόρθωσις Πετ. –Ροτσίδης Μ. στις 12:00 στο Θεμιστόκλειο.