1491
1491

Ολυμπιάς Φρ. – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στον τελικό

O μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας φιλοξενείται την Τετάρτη στις 20:30 στο «Κίιτιον» Αθλητικό Κέντρο με αντιπάλους τις δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της σεζόν την Ολυμπιάδα Φρενάρους και την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.
Η ομάδα του Φρενάρους κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Α Κατηγορία, ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Νεάπολης ήταν η δευτεραθλήτρια.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες για τον τελικό. Οι δυο ομάδες που πρωταγωνίστησαν και στην περσινή περίοδο στο θεσμό του Κυπέλλου αφού αγωνίστηκαν και στον περσινό τελικό με νικήτρια την ομάδα του Φρενάρους με 3-2 (20-25, 25-23, 25-27, 25-21, 15-13).

Η Ολυμπιάς Φρενάρους που θα διεκδικήσει το νταμπλ θα παραταχθεί στον αγώνα με τους: Μ.Πρωτοπαπάς, Α. Zάνης, Π. Στέκας, Μ. Αδάμου, Μ. Παπέτας, Ν. Οικονόμου, Ε. Αγκέλοφ . Γ. Παπαϊωάννου, Α Χρίστου, Κ. Ξενοφώντος, Κλεάνθους, Α. Αντωνίου, Γ. Τούρου και Π. Κωνσταντίνου.  Προπονητής της ομάδας είναι ο Παύλος Κωνσταντίνου.

Π. Κωνσταντίνου: «Θέλουμε το νταμπλ»

Ο προπονητής της Ολυμπιάδος Φρενάρους Π. Κωνσταντίνου  ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι πρόκειται για ένα τελικό Κυπέλλου με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. «Για μας» ανέφερε «στόχος μας είναι το νταμπλ και αυτό θα επιδιώξουμε».  

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που τερμάτισε στη δεύτερη θέση αναμένεται να παραταχθεί με τους Π. Αναστασιάδης, Σ. Σπανιάς, Μιχ. Πάρπας, Χρ. Φωτιάδης, Ανδρ. Φράγκου, Ανδρ. Χαραλάμπους, Μ. Βυρίδης, Γ. Αριστοκλέους, Αλ. Βρυωνίδης, Ν.Νεοκλέους, Κ. Γεωργίου και Ελλ. Ραφαήλ. Προπονητής είναι ο Π. Σάββα.

Π. Σάββα: Φαβορί το Φρέναρος

Ο προπονητής της Ολυμπιάδος Ν. Πάρης Σάββα  μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ έχρισε φαβορί την ομάδα του Φρενάρους αλλά ανέφερε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα με στόχο τον τίτλο.

 
Τον μεγάλο τελικό θα διαιτητεύσουν οι Α. Δανιήλ – Σ. Καρκίδης με επόπτες τους Α. Δημητρίου –Χ.Αλεξάνδρου. Σημειωτές ορίστηκαν οι Ε.Παπαχριστοφόρου – Ε. Παστελλή. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Π. Τοφής.