2018 Logicom Cyprus Marathon event app
2018 Logicom Cyprus Marathon event app

Ο Μαραθώνιος Logicom της Κύπρου, που διοργανώνεται από το 1999 στην Πάφο, πρωτοπορεί εγκαινιάζοντας μια νέα εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα (event application)!

Η οργανωτική επιτροπή του Logicom Cyprus Marathon, ο οποίος θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης, καινοτομεί με την εισαγωγή για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου στην Κύπρο μιας νέας εφαρμογής για κινητά που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει και να ενημερώνει τους δρομείς παρέχοντας μια πλατφόρμα για άμεσα αποτελέσματα, ανακοινώσεις και φωτογραφίες! Όχι μόνο αυτό, η τεχνολογία GPS θα παρέχει επίσης στους χρήστες ένα πρόγραμμα αθλητικής δραστηριότητας και προσαρμοσμένα σχέδια προπόνησης και προετοιμασίας για τον μεγάλο αγώνα! Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική εκδήλωση στην Κύπρο με δική της εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα (mobile app)!

Με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των δρομέων, το Logicom Cyprus Marathon Event App φέρνει όλες τις πληροφορίες στα χέρια σας!

 

Η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας έχει αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες. Πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το Μαραθώνιο οι δρομείς, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξή τους και συνεχώς να  μοιράζονται  σχόλια και απόψεις σχετικά με το γεγονός. Πάνω από το 60% των δρομέων χρησιμοποιούν τα smartphones τους για την ενημέρωση και παρακολούθηση ανάλογων δραστηριοτήτων. Για εμάς τους διοργανωτές του Μαραθωνίου, θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να συνδεθούμε με τους δρομείς και να τους πληροφορούμε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την όλη εκδήλωση.

 

Event App Features:

 

 • Live Tracking – Η οικογένεια και οι φίλοι των δρομέων θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, αν έχουν περάσει και σε ποιο χρόνο από συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.
 • Finish Line Photo – Η φωτογραφία σας κατά τον τερματισμό θα ανέβει στο event application και θα μπορείτε να την κατεβάσετε – δωρεάν!
 • Instant Results – Ενημερωθείτε για το χρόνο τερματισμού σας αμέσως μόλις τερματίσετε.
 • Notifications from the Organizers – Λάβετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες στο τηλέφωνό σας μόλις δημοσιοποιηθούν από τους οργανωτές.
 • Training Plans – Έχετε την επιλογή για ένα πλάνο προπόνησης ανάλογα με το στόχο σας και τον αγώνα της επιλογής σας.
 • Course Map – Βρείτε το χάρτη της διαδρομής του αγώνα που θα λάβετε μέρος και προσδιορίστε τα βασικά σημεία, ανακαλύψτε πού είναι οι σταθμοί υγρών και ακόμη και τους μουσικούς σταθμούς!
 • Weather Reports – Είστε ανήσυχοι και αγωνιάτε να μάθετε την ακριβή θερμοκρασία την ημέρα του αγώνα; Βρείτε το με ένα πάτημα ενός κουμπιού μέσα στην εφαρμογή!
 • Selfies – Αισθάνεστε υπερήφανοι για τις προπονήσεις σας μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας σας για συμμετοχή στον αγώνα και θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας και να τις μοιραστείτε με άλλους δρομείς; Κάντε το με ένα πάτημα ενός κουμπιού μέσα στην εφαρμογή!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρωτοπορούμε με το Logicom Cyprus Marathon Event App, μια εφαρμογή για κινητά, η οποία θα βοηθήσει εμάς τους διοργανωτές να παρέχουμε στους δρομείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

 

The Event App is available on both iOS and Android platforms and the app will enhance the navigation experience while accessing information on the go.

Android: https://goo.gl/XCyodJ

iPhone: https://n5ne6.app.goo.gl/96P6

 

 

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Σταύρος Κακουρίδης

Διευθυντής Logicom Cyprus Marathon

 

 

Τ. Θ. 12063

2340 Λακατάμια

Τηλέφωνο: +357 22370396, Κινητό: +357 99436826

E-mail: [email protected]

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube