leontas volleyball team 2018
leontas volleyball team 2018

Η ιστορία του Λέοντα Λειβαδιών μοιάζει σαν παραμύθι. Η ομάδα πρότυπο κατέκτησε την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 με την πρώτη και μοναδική της παρουσία το πρωτάθλημα ανδρών U14 , κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της πετόσφαιρας στην Κύπρο.

Η ομάδα ξεκίνησε με δυο αθλητές και σε διάστημα 7 μηνών διαθέτει  γύρω στους 70 αθλητές και αθλήτριες. Η ομάδα του Λέοντα δέχεται στις ακαδημίες της  αγόρια και κορίτσια από 6 χρονών και πάνω. Ήδη είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει αγωνιστικό τμήμα γυναίκες U18 με την νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι ξεκίνησε

Στις 27/10/2017 γίνεται η εγγραφή του Σωματείου «Λέοντας Λιβαδιών Λάρνακας», με έδρα το κλειστό γήπεδο του Λυκείου Λιβαδιών. Στόχος του Σωματείου είναι η σταδιακή και πρωταγωνιστική λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων, από μίνι μέχρι άντρες και γυναίκες. Σωματείο εντάσσεται άμεσα   στον ΚΟΑ και στην  ΚΟΠΕ  και διατηρεί ομάδες στα ακόλουθα τμήματα ανάπτυξης: Άντρες U14, Άντρες U16, Γυναίκες U14, Γυναίκες U16.

 

Πρωτεργάτης του εγχειρήματος ήταν ο καταξιωμένος πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Μάριος Χρυσοστόμου που το καλοκαίρι του 2017 συνέλαβε την ιδέα δημιουργίας του Λέοντα και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του. Πρόεδρος της ομάδας είναι η Σοφία Κούρτη.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube