19 C
Limassol
Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Κυριάκος Γενεθλή: «Πέτυχα τον στόχο που ήθελα, τώρα βλέπουμε πιο ψηλά»

    Το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ20 που θα γίνει τον Αύγουστο στα Ιεροσόλυμα εξασφάλισε – όπως όλα δείχνουν – ο Κυριάκος Γενεθλή.

    Ο νεαρός δισκοβόλος, αγωνιζόμενος την Παρασκευή 9/6 στην ημερίδα στίβου στο ΓΣΠ έστειλε το δίσκο στα 54.74, ξεπερνώντας το όριο των 54.00 μέτρων ωστόσο θα πρέπει να περιμένει την επικύρωση του ορίου από την Ευρωπαϊκη Ομοσπονδία καθώς στον αγώνα (Κ20) δεν συμμετείχε άλλος αθλητής.

    Μιλώντας στην Action IN Sports o Γενεθλή παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του αναφέροντας ότι πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει και τώρα θα στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά.

    Για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκο Κ20 στοχεύει στον τελικό και σ’ ένα καλό πλασάρισμα ενώ πλέον για τον 18χρονο αθλητή ανοίγει και το κεφάλαιο Εθνική Φρουρά καθώς τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία.

    Δείτε το βίντεο:

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ