Κυπριακή Ομάδα Τοξοβολίας στο Εσσεν της Γερμανίας: Αγώνας για την Πρόκριση στο Paris 2024

Με αποφασιστικότητα και ελπίδα, η Κυπριακή αποστολή τοξοβολίας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στο Εσσεν της Γερμανίας, σε μία κρίσιμη προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η αποστολή, που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Πάσχα, είναι γεμάτη θυσίες, καθώς οι αθλητές αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από τις προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους προς τον αθλητισμό και την εθνική εκπροσώπηση.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλακτού, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη την ανυπομονησία και την ετοιμότητα της ομάδας: “Έχουμε επιστρέψει από τη Βουλγαρία και μέσα σε τρεις ημέρες ξανά ταξιδεύουμε για τη Γερμανία. Ταξιδεύω όχι μόνο ως Πρόεδρος αλλά και ως αρχηγός της αποστολής. Οι αγώνες στο Έσσεν είναι ουσιαστικοί για την επίτευξη των στόχων μας.”

Η αποστολή σηματοδοτείται επίσης από την παρουσίαση των νέων επίσημων στολών των Εθνικών ομάδων, αναδεικνύοντας την ενότητα και την ταυτότητα της Κυπριακής αποστολής. Αυτό το Πάσχα, οι αθλητές και οι προπονητές θα βρίσκονται στα γήπεδα, δουλεύοντας ακατάπαυστα για την επίτευξη του ολυμπιακού τους ονείρου.

Κλείνοντας, ο κ. Θεοφυλακτού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και καλές γιορτές, υπογραμμίζοντας την αξία της σκληρής δουλειάς και του ομαδικού πνεύματος. Όπως φαίνεται, η Κύπρος παραμένει ενωμένη και αποφασισμένη να κατακτήσει την πρόκριση, και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόδοση της ομάδας στο διεθνές στερέωμα.

 

Social Media Banners Dance 700px

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
737ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΝΕΑ ΜΕΛΗ