FINAL4 volleyball 2019 Women
FINAL4 volleyball 2019 Women

Το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας αρχίζει. Την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το πρώτο σέρβις στο «Λευκόθεο» με την τροπαιούχο Τεχνοοικία ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τη «βασίλισσα» του γυναικείου βόλεϊ Robo Markets ΑΕΛ. Στις 20:00 στο δεύτερο ημιτελικό, η πρωταθλήτρια Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον πρωτάρη «Κorantina Homes Παφιακό.

Με βάση τις διευθετήσεις που έγιναν, η Τεχνοοικία ΑΕΚ που ψάχνει το τρίτο της Κύπελλο θα αγωνιστεί με κιτρινοπράσινη φανέλα. Οι οπαδοί της θα καταβάλουν τη Νότια κερκίδα (Επισήμων). Η Robo Markets ΑΕΛ που διεκδικεί το 29ο Κύπελλο στην ιστορία της θα αγωνιστεί με μπλε σκούρα φανέλα και οι οπαδοί τους θα καταλάβουν την βόρεια κερκίδα και η είσοδός τους θα γίνεται από τη βορειοανατολική είσοδο.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Χρ.Μαϊφόσιης και Σ. Φλουρής. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφή και παρατηρητής αγώνα ο Γ. Καϊλης.

Οι είσοδοι του Αθλητικού Κέντρου «Λευκόθεο» θα ανοίξουν στις 17:00 το απόγευμα.

Στο δεύτερο ημιτελικό, η πρωταθλήτρια Ανόρθωση που διεκδικεί το 7ο Κύπελλο στην ιστορία της θα αγωνιστεί με άσπρη εμφάνιση και ο Korantina Homes Παφιακός που θέλει τον πρώτο τίτλο με μπλε σκούρα.

Οι οπαδοί της Ανορθώσεως θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα (Επισήμων) και του Korantina Homes Παφιακού τη βόρεια και θα εισέρχονται από τη βορειοανατολική είσοδο.

Διαιτητές του ημιτελικού ορίστηκαν οι Α. Δανιήλ και Δ. Κουκούνης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Π. Τοφή και παρατηρητής αγώνα ο Ι. Χριστοφόρου.

Οι είσοδοι του Αθλητικό Κέντρο «Λευκόθεο» θα ανοίξουν στις 17:00 το απόγευμα.

Για τους δυο ημιτελικούς θα ανοίξει μόνο μια είσοδος η βόρεια όπου θα πωλούνται εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:00 θα διεξαχθεί ο Τελικός στο «Λευκόθεο». Με βάση τις ρυθμίσεις που έγιναν τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι η νικήτρια του αγώνα Τεχνοοικία ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου φιναλίστ θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα (Επισήμων). Στη Βόρεια κερκίδα θα καθίσουν οι οπαδοί της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας νικήτριας του αγώνα Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακού.

Σημειώνεται ότι στο «Λευκόθεο θα υπάρξει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

Όλοι οι αγώνες θα είναι τηλεοπτικοί και θα μεταδοθούν από τη Cytavision.