running for my helth 1
running for my helth 1

Κλειστό ένα κομμάτι του Παραλιακού της Λεμεσού το πρωί της Τρίτης (29/1) για το Δεύτερο Παγκύπριο Σχολικό Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Υγεία μου»

Το πρωί της Τρίτης 29 Ιανουαρίου διεξάγεται ο Δεύτερος Παγκύπριος Σχολικός Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την Υγεία μου», έτσι ένα μέρος της παραλιακής λεωφόρου της Λεμεσού θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση, κλειστό από τις 9:30 μέχρι τις 11:30 θα είναι το κομμάτι του δρόμου από τον Εναέριο μέχρι τα φώτα τροχαίας προς την οδό Ανεξαρτησίας και οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν άλλους δρόμους μεταξύ των δύο ωρών, προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Συγκεκριμένα ο δρόμος από τον Εναέριο μέχρι τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας θα είναι κλειστός από τις 9:30 μέχρι τις 11:30 το πρωί. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν άλλους δρόμους μεταξύ των δύο ωρών προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Ο αγώνας «Τρέχω για την Υγεία μου» διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ και με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού.

Ο φετινός αγώνας θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από τον περσινό, αφού θα συμμετέχουν πέραν των 1300 μαθητών από Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές, όλης της Κύπρου. Ο Δεύτερος Παγκύπριος Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την Υγεία μου» θα είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο αποστάσεις και τέσσερις κατηγορίες: Δρόμος 1.500 μέτρων αρρένων και θηλέων Γυμνασίων και δρόμος 3.000 μέτρων αρρένων και θηλέων Λυκείων.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube