Προκήρυξη του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου Abc Kids Cup Stavrovouni
Cyprus Cycling Federation

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Κ.Ο.ΠΟ.

 Αγαπητοί/ες Κύριοι/ες,

 Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΠΟ, σε συνεδρίαση της στις 20 Απριλίου 2021, αποφάσισε όπως το ανάπτυγμα για τις κατηγορίες U17 & U15 από 7.01να γίνει 7.03m. Η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία, ούτως ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα με το ανάπτυγμα των ποδηλάτων στις πιο πάνω κατηγορίες. 

 Επισυνάπτεται πίνακας διαφόρων αναπτυγμάτων με διάφορους συνδυασμούς αριθμού δοντιών στον μπροστινό δίσκο και στην κασέτα ταχυτήτων του ποδηλάτου. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι για ελαστικό 25mm. Παρά την ακρίβεια της μαθηματικής εξίσωσης που χρησιμοποιεί ο πίνακας, τονίζουμε ότι ο τελικός έλεγχος για το ανάπτυγμα του κάθε ποδηλάτου πρέπει να γίνεται με τον ορθό τρόπο στο κάθε ποδήλατο ξεχωριστά, ούτως ώστε να βεβαιώνονται οι αθλητές και τα σωματεία τους ότι είναι εντός των προκαθορισμένων ορίων.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας, υπεύθυνος για την τήρηση του κανονισμού για το ανάπτυγμα είναι ο/η ίδιος/α ο/η αθλητής/τρια στον/στην οποίο/α ανήκει το ποδήλατο με το οποίο θα αγωνιστεί σε εκάστοτε αγώνα. Τυχόν εκτροπή από τον κανονισμό μπορεί να επιφέρει ποινή μέχρι και αποκλεισμό από τον αγώνα. 

ΚΟΠΟ Απόφαση για προσαρμογή του αναπτύγματος για τις κατηγορίες U17 & U15
Pinakas Anaptygmatos

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube