ΚΟΠΑ – Απόφαση ακύρωση όλων των Πρωταθλημάτων
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σε συνεδρία που παρακάθησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ), στις 11 Ιουνίου, 2020, αποφάσισε μετά από ενδελεχή και προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων την τελεσίδικη ακύρωση όλων των Πρωταθλημάτων του Εαρινού Εξαμήνου που  αναστάληκαν.

Ως εκ τούτου σε όλα τα ακυρωθέντα Πρωταθλήματα δεν θα αναδειχθούν Πρωταθλητές.

Παρόλα αυτά γίνεται μελέτη κατά πόσο είναι εφικτό κάποια από Ατομικά Αθλήματα που προκηρύχθηκαν και δεν ξεκίνησα λόγω της πανδημίας,  να διεξαχθούν κατά το Χειμερινό Εξάμηνο του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2020–2021.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι τα Πανεπιστήμια μας έγκαιρα και πολύ σωστά, από τις πρώτες μέρες της Πανδημίας  μετέτρεψαν όλες τις Συναντήσεις / Συνεδρίες σε διαδικτυακές για άμεση προστασία της υγείας  όλων των εμπλεκομένων με βάση πάντοτε και τα σχετικά διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παράλληλα επισημαίνουμε την ακύρωση από τη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (EUSA) των EURO GAMES που θα γίνονταν στο Βελιγράδι και θα λάμβανα μέρος τα Πανεπιστήμια Μέλη της ΚΟΠΑ.

Επίσης η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU) ακύρωσε όλα πρωταθλήματα της μέχρι το τέλος του 2020, με αποτέλεσμα και την ακύρωση της συμμετοχής των αθλητών μας, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Cycling, Beach Volley, Canoe sports και Shooting.

(Το FISU FORUM και το Volunteer Leaders Academy  θα γίνουν διαδικτυακά).

 

Κυπριακή Ομοσπονδία
Πανεπιστημιακού Αθλητισμού

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports