8.7 C
Limassol
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    ΚΟΕ : Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μινασίδη

    10ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Η.Π.Α.- 6ος στο Αρασέ

     

    Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή της Άρσης Βαρών Δημήτρη Μινασίδη για την επιτυχία του να κατακτήσει τη 10η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην κατηγορία των 62Kg. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο Αναχάιμ των Η.Π.Α. από τις 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

     

    Ο 28χρονος αθλητής της Α.Ε.Καραβά, κατέκτησε την 10η θέση στο σύνολο ανυψώνοντας 284Kg. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η επιτυχία στην κατηγορία του Αρασέ που σήκωσε 131Kg κατακτώντας την 6η θέση, ενώ στο Επολέ-Ζετε με 153Kg κατέλαβε την 11η θέση.

     

    Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στην 4η θέση που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Απρίλιο και καταδεικνύει ότι ο Δημήτρης Μινασίδης στα 28 του χρόνια παραμένει ένας αθλητής κορυφής και είναι ο κορυφαίος Αρσιβαρίστας σε Κύπρο και Ελλάδα σήμερα.

     

    Η ΚΟΕ απευθύνει επίσης συγχαρητήρια στον προπονητή του Αλέξανδρο Αμανατίδη  (γιο του πρώτου προπονητή του Μινασίδη Ανανία Αμανατίδη) για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Η ΚΟΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή για να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της για την όσο το δυνατόν καλύτερη αθλητική του σταδιοδρομία.

     

     

    Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ