Διευκρινιστική ανακοίνωση ΚΟΑ σχετικά με τα μέτρα για τον αθλητισμό που περιλαμβάνονται στο νέο διάταγμα, ημερομηνίας  20/5/2020
koa 2020

Με την άρση των μέτρων οι χώροι άθλησης αρχίζουν να αποκτούν και πάλι ζωή. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με σκοπό την προβολή του αθλητισμού και την ενημέρωση των πολιτών, ετοίμασε τηλεοπτικό σπότ, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς παγκύπριας εμβέλειας.
Στο τηλεοπτικό σπότ συμμετέχουν αθλήτριες και αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, οι οποίοι αθλούνται τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ευθύνης. Η άθληση μπορεί να μας προσφέρει πάρα πολλά, ειδικά σε καιρούς δύσκολους και έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την άθληση ως τρόπο ζωής, με προσοχή και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Τώρα λοιπόν ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ…
Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, #θα τα καταφέρουμε.

ΚΟΑ: #Αθλούμαστε με ασφάλεια

ΚΟΑ: #Αθλούμαστε με ασφάλειαΜε την άρση των μέτρων οι χώροι άθλησης αρχίζουν να αποκτούν και πάλι ζωή. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με σκοπό την προβολή του αθλητισμού και την ενημέρωση των πολιτών, ετοίμασε τηλεοπτικό σπότ, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς παγκύπριας εμβέλειας.Στο τηλεοπτικό σπότ συμμετέχουν αθλήτριες και αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, οι οποίοι αθλούνται τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ευθύνης. Η άθληση μπορεί να μας προσφέρει πάρα πολλά, ειδικά σε καιρούς δύσκολους και έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την άθληση ως τρόπο ζωής, με προσοχή και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.Τώρα λοιπόν ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ…Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, #θα τα καταφέρουμε.

Publiée par Action in Sports sur Jeudi 28 mai 2020


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube