2
2

Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία του «Γκολ στη Ζωή», με την στήριξη του Ομίλου Πηλακούτα και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα διατεθούν για την ανέγερση Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 9721 κερδίζει το νέο Nissan Micra αξίας €10.900, προσφορά της New Nissan Cyprus του Ομίλου Πηλακούτα. Οι λαχνοί διατίθεντο στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από τα μέσα Απριλίου. Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του «Γκολ στη Ζωή» με την στήριξη του Ομίλου Πηλακούτα και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ που στόχο είχε την συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση της προσπάθειας ανέγερσης Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) στο Μακάρειο Νοσοκομείο, έργο που αποτελεί το μεγάλο στόχο του «Γκολ στη Ζωή».

Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τους πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ όσο και τα χιλιάδες άλλα άτομα, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν προς την επίτευξη του σκοπού αυτής της προσπάθειας. Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης στον Όμιλο Πηλακούτα και στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η επιτυχής υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70002626, στο www.goalstizoi.com.cy και στο www.facebook.com/goalstizoi.  


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube