ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου στέφθηκε κυπελλούχος στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση αφού στον τελικό που έγινε την Τετάρτη 11/5/2016 στην αίθουσα  της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης επικράτησε του Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-1.

Ο αγώνας άρχισε με την αναμέτρηση του Γιάγκου Γιάγκου του Μαυρομμάτη και του Στέφανου Γρηγορίου του Canderel ΑΠΟΕΛ. Οι δύο αθλητές παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα με τον Γιάγκου να παίρνει δύσκολα την νίκη με 3-0.  Ακολούθησε το παιγνίδι μεταξύ του Μάριου Γιάγκου (Μαυρομμάτης) και του Σταύρου Τσουδερού (Canderel ΑΠΟΕΛ)  με νικητή τον πρώτο με 3-0. Ο Ανέστης Γεωργιάδης μείωσε σε 2-1 για το ΑΠΟΕΛ αφού κέρδισε τον Χρίστο Γιάγκου με 3-0.  Στην επόμενη αναμέτρηση ο Μάριος Γιάγκου  επιβλήθηκε του Στέφανου Γρηγορίου με 3-0 και χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο του Κυπελλούχου.

 

Το ίδιο βράδυ ο Ονήσιλος Λακατάμιας πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση μετά από μία αμφίρροπη αναμέτρηση κόντρα στο Κ.Ν. Ακρόπολης με 3-2.

Στον πρώτο αγώνα η Λουΐζα Κουρέα του Κ.Ν. Ακρόπολης επικράτησε της Κωνσταντίνας Μελετιέ του Ονήσιλου με 3-1. Συναρπαστικό παιγνίδι μεταξύ της Σοφίας Κονή του Ονήσιλου και της Γεωργίας Αβραάμ του Κ.Ν. Ακρόπολης με νικήτρια την πρώτη με 3-2. Ακολούθως η Αλεξία Χριστοδούλου (Ονήσιλου) κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μαρίνας Μυλωνά (Κ.Ν. Ακρόπολης) με 3-1. Η Λουΐζα Κουρέα ισοφάρισε σε 2-2 μετά την νίκη της επί της Σοφίας Κονή με 3-0. Στην τελευταία συνάντηση η Κωνσταντίνα Μελετιέ επιβλήθηκε της Γεωργίας Αβραάμ με 3-0 και χάρισε στην ομάδα της τον τίτλο της Κυπελλούχου.

 

Στο τέλος  ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ Ανδρέας Γεωργίου απένειμε τα έπαθλα στις ομάδες.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ