ΚΕΣΟΑ: Ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας της μας ιστοσελίδας
Cyprus CMYK 1

Η Κ.Ε.Σ.Ο.Α (Cyprus Olympians Association) στην προσπάθεια της να φέρει πιο κοντά τους Olympians της Κύπρου αλλά και για να ενημερώνει για τις δράσεις της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του δικού της ιστότοπου, με αναβαθμισμένη σελίδα, εύκολη στην πρόσβαση και η οποία προσφέρει ομαλή και ευχάριστη χρηστική εμπειρία.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει μια καινούργια εμπειρία, η οποία δίνει στους χρήστες απρόσκοπτη πρόσβαση σε desktop, κινητά και tablets προβάλλοντας αποτελεσματικά τα νέα και τις δραστηριότητες των Olympians της Κύπρου.

Η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται σε τακτική βάση με ειδήσεις σχετικά με όλες τις δράσεις των Olympians της Κύπρου. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν την σελίδα μας στο διαδίκτυο, καθώς και τους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook) για να ενημερώνονται με τα τελευταία νέα αλλά και τις δραστηριότητές και εκδηλώσεις μας.

Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι Olympians της Κύπρου (η σχετική λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στην κατηγορία Olympians στην αρχική σελίδα του ιστότοπου) που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί ως μέλη της Κ.Ε.Σ.Ο.Α., όπως ανακτήσουν την αίτηση εγγραφής μέλους, η οποία βρίσκεται  στην κατηγορία (latest news) και αφού την συμπληρώσουν, την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για την έγκριση από το Δ.Σ. και εγγραφή τους στην Κ.Ε.Σ.Ο.Α.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube