ANORTHOSI WOMEN VOLLEY 2016 17
ANORTHOSI WOMEN VOLLEY 2016 17

«Καθαρή» νίκη για Ολυμπιάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-0 Σετ: 25-20, 25-21, 25-10

Με «όπλα» την εμπειρία και την ποιότητά της η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης (ΑΤΙ) την Αναγέννηση Δερύνειας και με 15 βαθμούς ανέβηκε στην 5η θέση πολύ μακριά όμως από την τετράδα. Η Αναγέννηση πάλεψε φιλότιμα τα δυο πρώτα σετ που έχασε δύσκολα.

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας στο πρώτο σετ. Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες, αλλά η Ολυμπιάδα έκανε τα λιγότερα λάθη και κέρδισε με 25-20 γράφοντας το 1-0. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα της Δερύνειας.

Η προσφυγική ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στο δεύτερο σετ παρά την αφόρητη πίεση που δέχθηκε από την εξαιρετική Αναγέννηση Δερύνειας που πάλεψε σε όλο το σετ. Οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων ήταν μικρές με την ομάδα της Έφης Πέτρου (σ.σ. πολύ καλή παρουσία τον τελευταίο μήνα για την ομάδα της) να εδραιώνει το προβάδισμά της  στο  φώτο φίνις του σετ (25-21) με 2-0.

Οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τις παίκτριες της Έλενας Φραγκέσκου στο τρίτο σετ. Μοιραία, η Ολυμπιάδα πήρε τα ηνία κερδίζοντας εύκολα με 25-10 παίρνοντας τη νίκη με 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Ε.ΠΕΤΡΟΥ): Γ. Μαραγκού, Νίστρομ, Χριστοδούλου, Χατζηχαραλάμπους, Χαραλάμπους, Εφ. Πέτρου – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού – .  – Αλλαγές: Φ. Iωάννου, Ε. Μαραγκού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ:(E. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Μ. Χρυσοστόμου, Οικονόμου, Ευσταθίου, Λουκά, Χατζηθωμά, Δημητρίου. – Αλλαγές: Eιρ. Λουκά, Χαννίδου.

Ο αγώνας  BetOnAlfa ΑΕΛ  – ΘΟΙ Αυγόρου που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό, αναβλήθηκε για τις 04 Φεβρουαρίου 2017  λόγω του αγώνα των «γαλαζοκιτρίνων» με την Nεσατέλ Ελβετίας την Τετάρτη στις 21:00 για τους «8» του Challenge Cup Γυναικών.

Εξάλλου, η αποχώρηση της Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου οδήγησε σε μηδενισμό της στον αγώνα με την Ανόρθωση, με συνέπεια η «Μεγάλη Κυρία» να πάρει τη νίκη άνευ αγώνος με 3-0 σετ.