Κατάθεση ψυχής από τον Πάρη Μπατζάβαλη: «Πλέον για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι να είμαι καλά και υγιής- Η μάχη συνεχίζεται»
παρης ακοντισμος

Απών άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα είναι ο πρωταθλητής μας στον ακοντισμό Πάρης Μπατζάβαλης. Ο 26χρονος αθλητής ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς δεν αγωνίστηκε καθόλου ούτε και φέτος, ωστόσο όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συνεχίσει να παλεύει για τα όνειρά του.

Ο κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ με επίδοση 77.65 (Μάτσεια 2019) με αφορμή την Ολυμπιάδα του Τόκιο που ξεκινούν σε λίγες μέρες, συγκινεί με τα όσα αναφέρει για το όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων, τις ατυχίες (τραυματισμούς) που πέρασε αλλά και την υπόσχεση που δίνει να συνεχίσει να παλεύει για τα όνειρά του.

Όπως αναφέρει ο Πάρης όνειρο κάθε αθλητή είναι η παρουσία σε μια Ολυμπιάδα με τον ίδιο το 2016 να έχει το όριο αλλά λίγο αργά (εκτός ημερομηνίας για επίτευξη του ορίου) ενώ το 2021 κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί των άφησαν όχι μόνο εκτός Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και εκτός προπονήσεων (βολές).

Κατάθεση ψυχής από τον Πάρη Μπατζάβαλη: «Πλέον για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι να είμαι καλά και υγιής- Η μάχη συνεχίζεται»
Paris Mbatjiavalis 2019

Πλέον ο 26χρονος όπως αναφέρει θέλει να είναι καλά, υγιής για να πετύχει το μεγαλύτερο όνειρο που έβαλε από μικρό παιδί που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μιας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινάνε σε λίγες μέρες και η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού θα βρίσκεται στο Τόκιο θα ήθελα να πώ τα πιο κάτω. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια γιορτή στην οποία κάθε αθλητής και αθλήτρια θέλει να την ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες ο κάθε ένας από εμάς βάζει στόχο να είναι παρών στην Ολυμπιάδα!

Δυστυχώς για εμένα υπήρξαν αρκετές άτυχες στιγμές στη ζωή μου, μία από αυτές ήταν το 2016 και τώρα το 2021. Στο Ριο ένω είχα το όριο έχασα την Ολυμπιάδα λόγω χρονικού περιθωρίου και το Τόκιο λόγω σοβαρών τραυματισμών που δε με άφησαν καν να αγωνιστώ και να προσπαθήσω. Όλα αυτά τα χρόνια μοχθούσα και πάλευα με ελάχιστα λεφτά, ελάχιστα εφόδια για να καταφέρω να είμαι εκεί. Παρ’ όλη τη σκληρή δουλειά δεν τα κατάφερα και δυστυχώς βρίσκομαι και στη θέση να μην μπορώ λόγω τραυματισμών να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ και έμαθα να κάνω καλά.  Πλέον για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι να είμαι καλά και υγιής για να πετύχω το μεγαλύτερο όνειρο που έβαλα από μικρό παιδί που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Θα κάνω ότι μπορώ για να μη σβήσεί αυτό το όνειρο μέσα μου και να συνεχίσω να κάνω περήφανους όλους αυτούς που πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα και περισσότερο τον ίδιο μου τον εαυτό.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους αγωνίζονται και υπομονή και επιμονή σ’ αυτούς που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται εκεί. Η μάχη συνεχίζεται!

Κατάθεση ψυχής από τον Πάρη Μπατζάβαλη: «Πλέον για μένα το μεγαλύτερο όνειρο είναι να είμαι καλά και υγιής- Η μάχη συνεχίζεται»
77.65 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΡΕΚΟΡ

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube